10ο ΣΚΛΗΡΟ FREE TIP ΣΕΛΙΔΑΣ ΝΒΑ

Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο. 6/9 σερί δωρεάν ματς στο site μας. Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμες οι συνδρομές μας για εγγραφή. Αν θέλετε συνδρομή από τώρα Στείλτε Μήνυμα στο facebook μας. Για σήμερα θα σας δώσω ΔΩΡΕΑΝ ΝΒΑ. Το παιχνίδι είναι το Μιλγουόκι Μπάκς – Μαιάμι Χιτ .

Οι απόψεις μου γενικά στο ΝΒΑ όπως ξέρετε οι παλιοί είναι περίεργες . Μπορεί όπως ξέρετε όλοι να κράζω τον Lebron James αλλά την επόμενη μέρα να τον παίζω να βάλει 30+ πόντους. Μερικοί το παρεξηγούν αυτό αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν αμφισβητώ την αξία του παίκτη αλλά το ταβάνι της αξίας του.

Για το Μιλγουόκι θα είμαι ξεκάθαρος. Είναι η ομάδα που μπορεί να τερματίζει κάθε χρόνο πρώτη στην ανατολική περιφέρεια και ταυτόχρονα κάθε χρόνο να μην φτάνει τελικούς ΝΒΑ. Έχει αμφίβολο και τον βασικό της playmaker eric blendsoe όποτε τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο σήμερα. Μένει στον 1 με τον 34χρονο george hill + τον Γιάννη Αντετοκούνμπο φυσικά που παίζει όλες τις θέσεις . Όσο αναφορά τώρα τους σουτέρ,τα γκάρντ και τα forward είναι προσωπική μου άποψη ότι ο Μίντλετον και ο Μάθιους είναι ακατάλληλοι για ομάδα που θέλει πρωτάθλημα. Ιλιασόβα , Γουίλιαμς , Κόρβερ πάντα θα είανι τίμιοι σουτέρ αλλά γερασμένοι με limit στην συμμετοχή. Όσο αναφορά Ντι Βιντσέτζο και Κόνατον δεν τους έχω παρακολουθήσει καλά αλλά ….. πιστεύω ότι χάνονται στα playoff. Αλλιώς θα τους θυμόμουνα εδώ και 3 χρόνια για κάποιο κατόρθωμα τους. Αδέρφια Λόπεζ στο 5αρι. Η αποψή μου ??? Αργοί και ακατάλληλοι για σύγχρονο μπάσκετ. Δεν γίνεται center να έχει μέσο όρο 5 rebound. Όσο για τον Γιάννη ??? Αυτό που έπαθε τα 2 προηγούμενα χρόνια θα πάθει και φέτος στα playoff. Θα τον περιμένουν μέσα. Θα περιμένουν το eurostep του και την πιρουέτα αλλαγής κατεύθυνσης. Βάζοντας 30 ποντους και κατεβάζοντας 15 rebounds δεν αρκεί να κερδίσεις ή θα κερδίσεις πολύ δύσκολα. Το κλειδί εδώ είναι να βάλει και 2 τρίποντα. Είναι στο top 3 της λίγκας.

Πάμε στο Miami τώρα όπου μερικοί το αποκαλούν την ευχάριστη έκπληξη του ΝΒΑ. Στα γκάρντ έχουμε Goran Dragic και Kedrick Nunn. Αν δεν παίξει ο blendsoe απ τους Μπάκς τότε θα έχουν τρομερό θέμα στον άσσο οι Μπάκς. Ο Nunn τρέχει και ο Dragic είναι ο Dragic που με 19χρονο Doncic πήρανε ευρωμπάσκετ. Δεν μπορεί ο 34 ετών hill να παίξει άμυνα αυτούς τους παίκτες για 40 λεπτά ούτε κάποιος Κόνατον , Μάθιους. Tώρα πάμε στο κεφάλαιο σουτέρ γκαρντ και forward και center. Εδώ είναι που στηρίζω όλη την βάση της πρόβλεψης μου. Ο Jimmy Butler είναι ο αυτός που όλοι ξέρουμε. 30 χρονών έτοιμος να παίξει το καλύτερο μπάσκετ στην καριέρα του και πιστεύω πως θα το κάνει. Αφήνω έξω Iguodala θεωρώ ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Κορβερ πλέον αν και πολύ καλύτερος αμυντικός και έμπειρος ίσως βοηθήσει στα κρίσιμα. Πάω στην τριπλέτα Duncan Robinson , Tyler Herro , Jae Crowder . Aφήστε τον 3ο λίγο έξω απ την συζήτηση να εξυμνήσω τους 2. ΤΙ ΣΟΥΤΑΡΑ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ? ΤΑ ΣΚΑΜΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. Αν ήμουν general manager τον Warriors και έπρεπε να πάρω τον Αντετοκούνμπο δίνοντας Klay Thompson τοτε θα φρόντιζα με κάποιο μαγικό τρόπο να πάρω αυτούς τους 2 για κάλυψη και θα έφτιαχνα την υπερομάδα του μέλλοντος. Βάλτε youtube να δείτε τι μπορούν να κάνουν αυτοί οι 2 αν πιάσουν ρυθμό στο σούτ. Εκεί πιστεύω θα κριθεί το παιχνίδι . Δεν είναι τυχαίο το 4-0 στην Ιντιάνα. Πάμε στους 4-5άρηδες . Κέλι Ολίνικ 4αρι με τρίποντο. 5αρι meyers leonard, ένα τυπικό τίμιο πεντάρι για να αντιμετωπίζει τους 7footers. Και BAM ADEBAYO. 3 παίκτες στο κόσμο θεωρώ ότι εκφράζουν τον ψηλό της νέας εποχής του μπάσκετ. Bam adebayo , Harreell Montrezl και Kyle Hines από Ευρώπη. Αθλητικοί παίκτες με έφεση στο rebound.

Διαβάζοντας αυτήν την ανάλυση θα πιστεύετε σε μια άνετη νίκη των Miami heat. Ας πάμε όμως safe γιατί οι Milwaukee Bucks έχουν έναν απ τους top 3 πάικτες του ΝΒΑ αυτήν την στιγμή. Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

ΝΒΑ 01.30 FREE TIP ΗΜΕΡΑΣ :

Milwaukee Bucks – Miami Heat 2 +7.5 ποντους χάντικαπ 1.67 απόδοση

Για τους μη μπασκετικούς αυτό σημαίνει ή να κερδισει το Maimi ή να μην χάσει για 8 πόντους και πάνω. Ρίχτε και κανένα 10άρικο απλή νίκη Miami Heat όσοι θέλετε.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Προσφορές*

Τετραπλό δώρο*!

Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* κάθε μέρα χωρίς κατάθεση!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άχαστη προσφορά* χωρίς κατάθεση!

Και με σούπερ διπλό δώρο*!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ δώρο* με το καλημέρα!

Καθημερινά δώρα* και μοναδική εμπειρία παιχνιδιού!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* καλωσορίσματος!

H Bet365 σε καλωσορίζει με σούπερ προσφορά*!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας!

Και μάλιστα με «τρελό» δώρο στην Stoiximan!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυνατή προσφορά*!

Το Betshop σε υποδέχεται με ΤΡΙΠΛΟ δώρο*!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρελό δώρο* στην Winmasters!

Βιβλική προσφορά* χωρίς κατάθεση με promo code FREE100
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρομερή προσφορά* καλωσορίσματος!

Σούπερ προσφορά* καλωσορίσματος και με μεγάλο δώρο*!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
advertisment