ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΟΙ

Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο. Ήρθε η στιγμή που πολλοί λάτρεις του μπάσκετ περίμεναν. Η ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ξεκινά και μαζί με αυτήν ξεκινά η αγωνία μας και η προσμονή μας για το τι θα δούμε σε αυτή την πολύ περίεργη χρονιά. Δύσκολη χρονιά λοιπόν, καθώς το άθλημα βρίσκεται σε αχαρτογράφητα νερά και μένει να δούμε πως θα ανταποκριθούν οι ομάδες, αλλά και η ίδια η διοργάνωση που πρέπει να κάνει πολλά ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών και των συνεργατών της. Στοιχηματικά πάντα ήταν η πιο δύσκολη λίγκα να παίξεις, αλλά ήταν πάντα η λίγκα, που και μία φορά να έπιανες πληρωνόσουν πολύ καλά. Σε αυτό το άρθρο θα δείτε σημεία για όλα τα ματς της πέμπτης, αύριο νέο άρθρο με όλα τα ματς της παρασκευής και στο τέλος κάθε άρθρου μία πρόταση για τα 2 πιο δυνατά ματς. Μπορείτε να διαλέξετε αναλόγως την κάβα σας, όσα ματς θέλετε. Να θυμάστε πάντα η διαχείριση της κάβας μας είναι πιο σημαντική και από τα ματς που θα επιλέξουμε πάντα να παίξουμε.

ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ – ΖΕΝΙΤ: 1 ΜΕ -5.5 ΣΤΟ 1.57

Η ΑΝΑΤΟΛΟΥ κατά την γνώμη μου είναι το φαβορί ώστε να είναι στην πρώτη θέση στο τέλος της regular season. Είναι σίγουρα η πιο αδικημένη ομάδα της περσινής σεζόν και θέλει να επιστρέψει για να τελειώσει αυτό που άφησε πέρυσι στην μέση. Διατήρησαν ολόκληρο τον πυρήνα τους στο ρόστερ, καθώς μόνο ο Πίτερς αποχώρησε και πήγε στην Μπασκονία. Εχουν το καλύτερο δίδυμο της Ευρώπης,(Larkin-Micic) είναι ομάδα με μεγάλη συνοχή και όταν βρουν τον κώδικα επικοινωνίας στο αμυντικό τους κομμάτι θα ξανά δούμε το περσινό ισορροπημένο μπάσκετ που επέδειξαν. Θεωρώ δύσκολα θα σπάσει αυτος ο άσος παρόλο της πρεμιέρας που πάντα είναι δύσκολη. Η Ζενίτ σίγουρα αναβάθμισε πλήρως το ρόστερ της με πολύ επιθετικό ταλέντο μέσα και έναν Μπάρον που είδη έχει ξεκινήσει σε τρελούς ρύθμούς την χρονιά. Δεν παύει όμως να είναι μία ολοκαίνουργια ομάδα που θα αργήσει να βρεί τον ρυθμό της. Όταν τον βρεί πάντως γνώμη μου ότι έχει πολλές πιθανότητες για την 8η θέση της regular.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ: 1 ME -3.5 ΣΤΟ 1.50

Για τον Oλυμπιακό τα είχαμε πει πριν περίπου έναν μήνα. Θεωρώ ότι εύκολα η δύσκολα θα μπει με το δεξί στην πρεμιέρα. Η Ζάλγκιρις είναι στο τέλος εποχής της μετά την φυγή του Σάρας και στην αρχή μίας νέας σελίδας. Το πρόγραμμα τους βέβαια θα συνεχίσει πάνω στην ίδια φιλοσοφία καθώς παραμένει ο Paulius Motiejunas. H Zαλγκίρις μέσα στην ιστορία της σεζόν θα κάνεις αρκετές ζημιές και μακάρι να τις πετύχουμε και στοιχηματικά γιατί θα πληρώνουν καλά.

ΜΑΚΑΜΠΙ-ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: 1 ΜΕ -7.5 ΣΤΟ 1,45

Η Μακάμπι διατήρησε τον πυρήνα της και μπαίνει στην νέα σεζόν κοιτάζοντας και πάλι ψηλά. Έχασε τον Ταρίκ Μπλακ αλλά ολοκλήρωσε μια πολύ σπουδαία κίνηση που ακούει στο όνομα Άντε Ζίζιτς, ο οποίος δεν βρήκε τον ρόλο του στην άλλη μεριά του ατλαντικού και αποφάσισε να έρθει στα μέρη μας. Τα κομμάτια της Μακάμπι λοιπόν έμειναν στην θέση τους και πιστεύω πως θα κάνει μία πολύ εύκολη νίκη στο ξεκίνημα της σεζόν κόντρα στην Αλμπα που τρέχει ένα φοβερό πρόγραμμα με τον Ρενέσες στον πάγκο με πολύ το στοιχείο της μετάβασης και της εξέλιξης ενός νέου παίχτη στο υψηλό επίπεδο. Ο Ρενέσες είναι ένας δάσκαλος που μπορεί να φέρει αποτέλεσμα εξέλιξης σε μία ομάδα χωρίς αυτή να νικά. Με λίγα λόγια είναι ωραίο να παρακολουθείς την Αλμπα η οποία σίγουρα θα κάνει και αυτή της ζημιές της, αλλά χωρίς να παίξει σίγουρα κάποιο πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την διοργάνωση.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ: 2 ΜΕ +11.5 ΣΤΟ 1.61

Περίεργο ματς. Η Βαλένθια διαθέτει ένα βαθύ και δυνατό ρόστερ φέτος, με ένα έλλειμα αθλητικότητας μέσα σε αυτό. Πολλά θα εξαρτηθούν από το πως θα εμφανιστεί φέτος ο Ντέρικ Ουίλιαμς και ο Μάρτιν Χέρμανσον. Πολύ δυνατή ομάδα η Βαλένθια που ομως ίσως να δυσκολευτεί στην αρχή. Η ΒΙΛΕΡΜΠΆΝ είναι μία αθλητική ομάδα που έκανε ένα δυνατό ξεκίνημα πέρυσι και έχει προδιαγραφές να το κάνει και φέτος. Στο τέλος βέβαια μαζί με την Μπάγερν ίσως είναι οι 2 τελευταίες ομάδες της διοργάνωσης. Στην πρεμιέρα πιστεύω θα βάλει δύσκολα στην Βαλένθια.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: 2 ΜΕ +3,5 ΣΤΟ 1,90

Πραγματικά μπορούν να γραφτούν πολλά γι αυτά τα 2 ρόστερ. Κοιτάς μόνο τον πάγκο τους και σε πιάνει τρόμος. Δεν χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες, είναι προφανώς 2 από της ομάδες που δύσκολα δεν θα είναι στην 4αδα στο τέλος. Θα έβαζα την ΤΣΣΚΑ στην δεύτερη θέση της ρέγκιουλαρ και από πίσω της την ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. Θεωρώ πως στοιχηματικά σε αυτό το ματς κρύβεται η ¨’μπόμπα” της αγωνιστικής, αν μπορεί να θεωρηθεί μπόμπα ένα διπλό της ΤΣΣΚΑ. Οι θαρραλέοι μπορούν να το παίξουν και ξερό διπλό.

Υ.Γ : Θεωρώ ο άσος του Ολυμπιακού και της Εφές είναι τα πιο “σίγουρα” ματς της πέμπτης γι αυτούς που φορτώνουν σε 2αδες. Το διπλό της ΤΣΣΚΑ όμως μέσα στην ΜΠΑΡΤΣΑ πιστεύω ότι θα είναι το αποτέλεσμα της αγωνιστικής. Καλή τύχη σε όλους και πάντα ήρεμα τις πρώτες αγωνιστικές γιατί μπορεί να γίνουν τα πάντα.

Προσφορές*

Τριπλό δώρο* με promo code: STXCOMBO

Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες ημέρες!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τετραπλό δώρο*!

Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* κάθε μέρα χωρίς κατάθεση!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατάθεση; Last year!

Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ δώρο* με το καλημέρα!

Καθημερινά δώρα* και μοναδική εμπειρία παιχνιδιού!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* καλωσορίσματος!

H Bet365 σε καλωσορίζει με σούπερ προσφορά*!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας!

Και μάλιστα με «τρελό» δώρο στην Stoiximan!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυνατή προσφορά*!

Το Betshop σε υποδέχεται με ΤΡΙΠΛΟ δώρο*!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καυτή προσφορά* εντελώς δωρεάν*!

100 δώρα* χωρίς κατάθεση*!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρομερή προσφορά* καλωσορίσματος!

Σούπερ προσφορά* καλωσορίσματος και με μεγάλο δώρο*!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
advertisment