ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΟΙ VOL2.

Η πρώτη μέρα δεν ήταν τόσο καλή και κάναμε μόνο 1/5. Προσοχή γιατί πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις. Ωστόσο σήμερα θεωρώ οτί υπάρχουν 2 ΔΥΝΑΤΑ παιχνίδια. Δείτε το υστερόγραφο οπωσδήποτε.

KIMKI-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: 1 ΜΕ -5,5 ΣΤΟ 1,70

Η ΚΙΜΚΙ είναι η φιλοσοφία, θα παίζω να ευχαριστιέμαι το παιχνίδι και ποιος νοιάζεται για το αποτέλεσμα. Η χαρά του όβερ πάντα με έναν καπετάνιο(Αλεξέι) που στην καλή του μέρα, απλά δεν υπάρχει παίχτης και ομάδα που να μπορεί να τον σταματήσει. Ο κόουτς(Κουρτινάιτις) πρόσθεσε άλλο ένα μεγάλο επιθετικό ταλέντο, υπογράφοντας τον Μονρόε, αλλά και τον Mickey από την Ρεάλ. Μονρόε και Μπούκερ σχηματίζουν πραγματικά ένα πολύ δυνατό δίδυμο ψηλών. Το βασικό πρόβλημα της Ρωσικής ομάδας ήταν πάντα η άμυνα και η αρχή της σεζόν μεγαλώνει αυτό το πρόβλημα, μετά τον τραυματισμό του μόνου παίχτη που θα μπορούσε να την βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι, του Γιόβιτς. Πραγματικά η ΚΙΜΚΙ στην καλή της μέρα μπορεί να διαλύσει τον αντίπαλο. Ο άσος μόνο με -5.5 κόντρα στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ προτείνεται καθώς μιλάμε για πρώτη αγωνιστική οπού ακόμα όλες οι ομάδες ψάχνονται. Πριν 3 μέρες ο άσος στο -5.5 έδινε κοντά στο 2, όμως, μετά τις πολλές απουσίες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, η απόδοση λογικά έπεσε πολύ. Από την άλλη ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ βρίσκεται πραγματικά σε μία πολύ περίεργη στιγμή της ιστορίας του. Παρότι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα τείνει να τον τελειώσει πριν καν αρχίσει εγώ πιστεύω μπορεί να σταθεί αξιοπρεπέστατα και να δώσει τις μάχες του. Προφανώς το ρόστερ του έχει πολλά κενά και ανορθογραφίες αλλά υπάρχουν ευκαιρίες μέσα σε αυτό για πολλά παιδιά να δείξουν το μπάσκετ που έχουν μέσα τους. Οι καταστάσεις αλλάζουν και οι ομάδες έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους και πρέπει όλοι να το έχουμε ως δεδομένο αυτό. Δεν κρίνουμε μία ομάδα με το τι ήταν αλλά με το τι παρουσιάζει με βάση τα δεδομένα που έχει τώρα.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: 1 ΜΕ -3.5 ΣΤΟ 1.50

Ενδιαφέρον το νέο project που λαμβάνει χώρο στην Πόλη. Παρότι η μείωση του μπάτζετ ήταν αισθητή το κλαμπ με τις κινήσεις του διατήρησε την ομάδα στα υψηλά στρώματα. Η ΦΕΝΕΡ κατά την γνώμη μου θα αργήσει πολύ να μπεί στην νέα φιλοσοφία του Κοκόσκοφ με αποτέλεσμα να πιστεύω, οτί θα χάσει το τρένο της 8αδας, παρότι πολλοί την θεωρούν φαβορί γι αυτή. Από την άλλη ο ΕΡΥΘΡΟΣ με Σασα Ομπραντοβιτς πλέον στο τιμόνι, θα είναι πιο αθλητικός, πιο σκληρός και πιο γρήγορος από πέρυσι, αλλά και πάλι δύσκολα θα κυμανθεί σε θέση καλύτερη από την 13 με 15. Εδώ έχουμε μία πολύ “safe” επιλογή για την πρεμιέρα των δύο ομάδων. Η λογική λέει και για μεγαλύτερο χάντικαπ αλλά όπως είπα η πρώτη αγωνιστική δεν είναι για ρίσκο.

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΑΡΜΑΝΙ: 2 ΜΕ -6,50 ΣΤΟ 1,80

Η ΑΡΜΑΝΙ συγκαταλέγεται και αυτή στις ομάδες που το ρόστερ τους τρομάζει. Ο Μεσίνα πόνταρε σε μερικούς από τους κορυφαίους βετεράνους της διοργάνωσης ώστε να δώσει στην ΑΡΜΑΝΙ αυτό που της λείπει χρόνια τώρα. Να την κάνει από ομάδα που παίζει καλά, σε ομάδα που κερδίζει. Πολύ μεγάλη επένδυση, με παίχτες όπως ο Ντατόμε, ο Ντιλέινι, ο Χάινς που θα της δώσουν εμπειρία σε κλειστά ματς, για να κρίνουν το παιχνίδι προς την μεριά τους. Αυτή η χρονιά η ποτέ λοιπόν για την ΑΡΜΑΝΙ. Πραγματικά το διπλό εδώ πληρώνει χωρίς λογική πολύ πολύ καλά με αποτέλεσμα και ένα μεγαλύτερο χάντικαπ για καλύτερη απόδοση να μην θεωρείτε μεγάλο ρίσκο. Η Μπάγερν είναι το φαβορί για την τελευταία θέση και θα εκπλαγώ πολύ αν κάνει σύνολο πάνω από 5 νίκες μέσα στην σεζόν.

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ-ΡΕΑΛ: OVER 158.5 ΣΤΟ 1,90

Είναι μεγάλο ρίσκο να παίζει κάποιος over στις πρεμιέρες, γι αυτό και στο χτεσινό άρθρο, αλλά και σήμερα δεν πρότεινα σε κανένα από τα 8 ματς τέτοιο σημείο. Μισώ τα άντερ γιατί πέρα από το στοίχημα είναι καλό να απολαμβάνουμε και το άθλημα. Αν ένα ματς λοιπόν αξίζει το ρίσκο του όβερ είναι σίγουρα το 9ο και τελευταίο της πρεμιέρας μας. Οι Βάσκοι έχασαν το μεγάλο τους αστέρι (Σενγκέλια) και αυτό από μόνο του δημιουργεί ένα μεγάλο ερωτηματικό για την σεζόν τους. Πρόσθεσαν βέβαια 3 αρκετά δυνατές λύσεις, όπως ο Τσεκίρι, ο Γκιεντράιτις και ο Peters που την κρατούν ακόμα πολύ ψηλά στον ανταγωνισμό. Για την ΡΕΑΛ τι να πούμε. Έχει έναν σταθερό κορμό εδώ και πολλά χρόνια και έναν πολύ πολύ καλό προπονητή οπού μόνο στην χώρα μας δεν τον βλέπουμε ως τέτοιον. Το μεγάλο πρόβλημα έρχεται στο πότε και εάν φύγει για το ΝΒΑ ο Καμπάτσο ( θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα φύγει), καθώς αυτό το κενό, δύσκολα θα μπορέσει η ομάδα να το καλύψει. Οver λοιπόν ελπίζοντας να δούμε ένα ανοιχτό και όμορφο παιχνίδι εδώ

Υ.Γ: Η δυάδα που θα πρότεινα κυρίως, από αυτά τα 4 ματς είνα,ι ο άσος της ΚΊΜΚΙ και το διπλό της ΑΡΜΑΝΙ. Οι θαρραλέοι μπορούν να ανεβάσουν λίγο ακόμα τα χάντικαπ για καλύτερη απόδοση. Καλή τύχη σε όλους.

Προσφορές*

Τριπλό δώρο* με promo code: STXCOMBO

Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες ημέρες!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άχαστη προσφορά* χωρίς κατάθεση!

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατάθεση; Last year!

Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ δώρο* με το καλημέρα!

Καθημερινά δώρα* και μοναδική εμπειρία παιχνιδιού!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διπλό δώρο* με promo code: LEG250

Σε υποδεχόμαστε με 150 free δώρα*!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* καλωσορίσματος!

H Bet365 σε καλωσορίζει με σούπερ προσφορά*!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας!

Και μάλιστα με «τρελό» δώρο στην Stoiximan!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυνατή προσφορά*!

Το Betshop σε υποδέχεται με ΤΡΙΠΛΟ δώρο*!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καυτή προσφορά* εντελώς δωρεάν*!

100 δώρα* χωρίς κατάθεση*!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρομερή προσφορά* καλωσορίσματος!

Σούπερ προσφορά* καλωσορίσματος και με μεγάλο δώρο*!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
advertisment