Παιχνίδι με γκολ

Ας ξεκινήσουμε με το πόσο ανώμαλη είναι αυτή η σεζόν. Πριν από αυτή τη σεζόν, ο μέσος όρος γκολ ήταν κοντά στο 2.5 ανά ματς με μεγαλύτερο μέσο όρο το 2.82 της σεζόν 18/19. Αυτό από την αρχή της Πρέμιερ Λιγκ το 92. Ε, μέχρις στιγμής φέτος έχουν παιχτεί 38 αγώνες με 144 γκολ σε ένα 3.79 μέσο όρο. Μικρό το δείγμα, φυσικά, αλλά τα νούμερα είναι τρελά. Εκτός αυτών των τρελών αριθμών, έχουμε δει την Μπράιτον να έχει 5(ΠΕΝΤΕ) δοκάρια, την Λέστερ να κερδίζει 3 πέναλτι σε ένα ματς, την Λίβερπουλ να τρώει 7 γκολ από τα οποία τα 3 ήταν με κόντρες, την Τσελσι να τρώει 3 σε ένα ημίχρονο από Γουέστ Μπρομ και την Γιουναιτεντ να τρώει 6 εντός έδρας. Αυτά είναι μερικά από τα κουφά. Έχουμε δει ματς από αμυντικές ομάδες να βγαίνουν οβερ χαλαρά όπως το Νιουκαστλ-Μπερνλι και τα Τσελσι-Λίβερπουλ και Λιντς-Σίτι να βγαίνουν αντερ. Ειδικά το δεύτερο ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω πως έμεινε στο 1-1. Δεν ξέρω τι άλλο θα δούμε αυτή τη σεζόν. Σήμερα ξαναμπαίνουν σε φουλ ρυθμούς οι ομάδες και ελπίζω να επανέρθει η κανονικότητα όσον αφορά το στοίχημα γιατί σαν ουδέτερος είναι ωραία όλα αυτά αλλά όταν ποντάρεις, αλλάζει το πράγμα.

14:30

Έβερτον-Λίβερπουλ

Το ματς αυτό δεν θα μπορούσε να έρθει σε ακριβώς αντίθετο τάιμινγκ για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι πήγαιναν τρένο πριν την διακοπή και η Λίβερπουλ είχε φάει τα 7. Το μομέντουμ της Εβερτον χάθηκε λοιπόν και οι γείτονες είχαν χρόνο να ξεπεράσουν την ήττα, να ανασυγκροτηθούν και φυσικά να επιστρέψουν οι Μανέ και Τιάγκο, ο οποίος Τιάγκο έδειξε σε αυτό το λίγο ότι θα αλλάξει την εικόνα της ομάδας με το ρεπερτόριο στις πάσες του. Τα 3 τελευταία ματς εκεί πέρα έχουν λήξει 0-0. Τελευταία φορά που κέρδισε η Έβερτον ήταν κοντά στα 10 χρόνια πριν. Το 2010 και πριν από αυτό το 2006. Δύο νίκες σε 14 χρόνια. Φέτος δείχνει να είναι πιο στα ίσια από ότι τις προηγούμενες χρονιές, βέβαια. Εάν έπαιζε ο Αλισον για την Λίβερπουλ, εγώ θα πήγαινα στο διπλό γιατί περιμένω αντίδραση. Με Άντριαν όμως δεν θα έβαζα λεφτά γιατί προσδίδει μια νευρικότητα στην άμυνα. Με Βίλα πρωτη του συνεισφορά στο παιχνίδι ήταν να χαρίσει γκολ στην Βίλα και μετά ήρθε η κατηφόρα. Από την άλλη, ούτε η Εβερτον έχει έμπιστο τέρμα αλλα το ματς είναι ειδικών συνθηκών και λογικά δεν θα ξεφύγει το σκορ. Δεν θα ακουμπήσω κάτι σε αυτό.

17:00

Τσέλσι-Σαουθάμπτον

Είναι από αυτά τα ματς που έγραψα παραπάνω. Αυτά που κάνουν μπαμ για όβερ. Δύο επιθετικές ομάδες με την Τσέλσι να έχει και τον Πούλισιτς πίσω που της δίνει μια νέα διάσταση. Από την άλλη έχουμε την Σαουθάμπτον που για κάποιο λόγο έπαιζε με την άμυνα στο κέντρο στα πρώτα ματς. Σήμερα λίγο δύσκολο να το κάνει γιατί με Βέρνερ και Πούλισιτς θα τραβήξουν ζόρια. Όβερ 2.5 στο 1.60

19:30

Σίτι – Άρσεναλ

Εδώ θα πήγαινα καρφί σε άσσο εάν δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα με τον Ντε Μπροιν που θα χάσει το ματς. Στα τελευταία 6 ματς που έμεινε στο 0 η Σίτι, στα 5 δεν είχε παίξει ο Κέβιν οπότε είναι ένα τεράστιο no bet και ας έρθει 5-0. Εάν υπήρχε μια κάποια φόρμα ή ρυθμό, ίσως να άξιζε να παμε στον άσσο αλλά μετά από διακοπή και χωρίς τον καλύτερο παίχτη της ΠΛ, όχι.

22:00

Νιούκασλ-Γιουνάιτεντ

Ούτε εδώ αξίζει κάτι. Η Γιουναιτεντ δεν μοιάζει στην ομάδα που είδαμε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν που πήγαινε τρένο. Μοιάζει να στερειται ιδέες και περισσότερο μοιάζει με την Γιουναιτεντ του πρώτου μισού. Η Νιουκαστλ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Έχει μεταπτώσεις στην απόδοση σαν μικρομεσαία που είναι και λόγω αποδόσεων πιστεύω αξίζει ένα 1Χ στο 2.20.

Βασική πρόταση είναι το οβερ της Τσέλσι. Δεν ανακαλύπτουμε και την Αμερική αλλά πρέπει να χτιστει λίγο ψυχολογία για τα συνεχόμενα παιχνίδια που έρχονται.Για μεγαλύτερη απόδοση g/g και όβερ στο 1.93. Η Νιουκαστλ είναι περισσότερο αν έχει πάει καλά η μέρα.

Καλή επιτυχία.

Προσφορές*

Τριπλό δώρο* με promo code: STXCOMBO

Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες ημέρες!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τετραπλό δώρο*!

Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* κάθε μέρα χωρίς κατάθεση!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατάθεση; Last year!

Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ δώρο* με το καλημέρα!

Καθημερινά δώρα* και μοναδική εμπειρία παιχνιδιού!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* καλωσορίσματος!

H Bet365 σε καλωσορίζει με σούπερ προσφορά*!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας!

Και μάλιστα με «τρελό» δώρο στην Stoiximan!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυνατή προσφορά*!

Το Betshop σε υποδέχεται με ΤΡΙΠΛΟ δώρο*!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καυτή προσφορά* εντελώς δωρεάν*!

100 δώρα* χωρίς κατάθεση*!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρομερή προσφορά* καλωσορίσματος!

Σούπερ προσφορά* καλωσορίσματος και με μεγάλο δώρο*!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
advertisment