Παιχνίδι με γκολ vol.2

Rght on the money χτες. Η Σαουθάμπτον έκανε τα αναμενόμενα. Επιθετικές διαθέσεις με άμυνα ψηλά και οι άλλοι με την ταχύτητα έκαναν πάρτι. 3 γκολ λόγω ταχύτητας έβαλαν αλλά πίσω ήταν σαν να βλέπεις το Προσοχή Μαρκοπεδιο. Ειδικά το 2ο γκολ της Σαουθαμπτον θα το ζήλευε και ο Μπένι Χιλ. Κωμωδία σκέτη. 1.60 ήταν μικρή απόδοση αλλά όσοι πήγαν στο g/g+o είχαν ένα τίμιο και πληρωμένο από το ημίχρονο 1.93. Στο μπόνους ματς αν είχε πάει καλά η μέρα, η Νιουκαστλ είχε το 1-1 μέχρι το 85 και κατάφερε να φάει 3 γκολ. Τι να πεις;; Σήμερα κανένα ματς δεν με τραβάει. Ολα περίεργα για διαφορετικούς λόγους.

14:00

Σέφιλντ-Φούλαμ

Η πρώτη έχει την χειρότερη επιθετική γραμμή στο πρωτάθλημα. Πήρε Μπρούστερ από Λίβερπουλ αλλά είναι ακόμα παιδί. Πόσο να την φτιάξει; Η άλλη, έχει την αντίστοιχη άμυνα. Καφενείο ολκής και πρώτο φαβορί για υποβιβασμό λόγω αυτού. Σήμερα πιστεύω ότι δεν θα ξεφύγει το σκορ λόγω των παραπάνω. Αν βγει και αυτό κάνα όβερ χαλαρό του στυλ 2-2,ε θα τα χούμε δει όλα. Για αυτό θα πάω με 2-3 γκολ. Κάπου στο 1-1 το βλέπω γιατί αν δεν καταφέρουν να κάνουν κάτι ή μια απέναντι στην άλλη, δεν έχουν θέση στο πρωτάθλημα. Δύο από τις τρεις πιο αδύναμες στο πρωτάθλημα είναι. Το 2-3 έχει 2 απόδοση και το 2-4 1.60 σαν πιο σειφ.

16:00

Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον

Γειτονικό ντέρμπι αυτό. Η Πάλας συνεχίζει και φέτος να μην έχει το εύκολο γκολ και να στηρίζεται σε αντεπιθέσεις και ότι κάνει ο Ζαχά. Η Μπράιτον από την άλλη αδικείται από την βαθμολογία. Έχει παίξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο για τα δεδομένα της και απλά ήταν άτυχη. Έπαιξε στα ίσια Γιουνάιτεντ και Τσέλσι και άνετα θα μπορούσαμε να πούμε ότι άξιζε και τις νίκες. Ειδικά με Μάντσεστερ που χε και τα 5 δοκάρια και τελικά έχασε με buzzer beater πέναλτι. Σήμερα θα πάω με την ομάδα που παράγει ποδόσφαιρο στο Χ2+Ο 1.5 με 2 απόδοση.

18:30

Άλλο ντέρμπι εδώ. Η Τότεναμ πετάει τώρα τελευταία και μετά την εξάρα στο Ολντ Τραφορντ είμαι σίγουρος ότι όλοι θα περιμένουν μια καθαρή νίκη και εδώ. Του στυλ 3-1 πχ. Η Γουέστ Χαμ από την άλλη έβγαλε αντίστοιχο διπλό με το σημερινό ματς. Η Λέστερ είχε βάλει 5 γκολ στη Σίτι, όλοι περιμέναμε νίκη και μπαμ, καλώς τα παιδιά, 0-3. Κάτι τέτοια ματς με άλλες λονδρέζικες είναι που κάνει τις κηδείες η Γουέστ Χαμ και εγώ προσωπικά την έχω φοβηθεί οπότε πάσο από μένα. Αν είχα πάει ταμείο πιο πριν και έπρεπε να παίξω κάτι, θα έψαχνα στα κόρνερ με την λογική ότι δεν θα είναι εύκολο το ματς, εφόσον έτσι το πιστεύω. Όβερ 9.5/10.5 κόρνερ. Αναλόγως πως θα ήμουν εκείνη την ώρα από πλευράς χρημάτων.

21:15

Αυτό εδώ είναι το μεγαλύτερο no bet μέχρις στιγμής. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι Σογιουντσού, Βάρντι και Έβανς θα είναι εκτός ή έστω αμφίβολοι σε αυτούς είναι και ο Νντιντι. Οπότε μιλάμε για τα δυο βασικά στόπερ(πήραν στόπερ από Γαλλία και ίσως κάνει και ντεμπούτο σήμερα), τον βασικό κόφτη και ενα από τα καλύτερα στο πρωτάθλημα και φυσικά βασικού φορ. Τι να παίξεις; Από την άλλη, η Βίλα προέρχεται από το 7-2 με την Λίβερπουλ αλλά φυσικά και δεν είναι τέτοια ομάδα που να ρίχνει εφτά στην πρωταθλήτρια και να έχει και το απόλυτο στο πρωτάθλημα. Μακριά και αγαπημένοι από αυτό,με λίγα λόγια.

Οπότε τα δύο πρώτα μπορούν να παιχτούν σαν μόνα ή σαν δυάδα, αναλόγως τον τρόπο παιχνιδιού του καθενός. Σε δυάδα ένα παράδειγμα θα ήταν τι 2-3 γκολ να γίνει 2-4 για μεγαλύτερο εύρος ας πούμε. Γενικά, είναι δύσκολα τα σημερινά.

Καλή επιτυχία!!

Προσφορές*

Τετραπλό δώρο*!

Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* κάθε μέρα χωρίς κατάθεση!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άχαστη προσφορά* χωρίς κατάθεση!

Και με σούπερ διπλό δώρο*!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ δώρο* με το καλημέρα!

Καθημερινά δώρα* και μοναδική εμπειρία παιχνιδιού!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* καλωσορίσματος!

H Bet365 σε καλωσορίζει με σούπερ προσφορά*!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας!

Και μάλιστα με «τρελό» δώρο στην Stoiximan!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυνατή προσφορά*!

Το Betshop σε υποδέχεται με ΤΡΙΠΛΟ δώρο*!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρελό δώρο* στην Winmasters!

Βιβλική προσφορά* χωρίς κατάθεση με promo code FREE100
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρομερή προσφορά* καλωσορίσματος!

Σούπερ προσφορά* καλωσορίσματος και με μεγάλο δώρο*!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
advertisment