Euroleague Round 6 (vol.1)

Καλησπέρα κόσμε! Μετά από 2 συνεχόμενα ταμεία και ένα 8 στα 8, την τελευταία φορά κάναμε 2 στα 3! Μας την έκανε ο Ολυμπιακός ο οποίος έμεινε στους 68 πόντους και δεν έβγαλε το over μας. Η Μπάγερν συνεχίζει να εκπλήσσει, όχι τόσο στο ότι νικά, όσο στο ότι παίζει το καλύτερο και πιο κυριαρχικό μπάσκετ αυτή την στιγμή στην λίγκα. Θέλω να πω κάτι εδώ, διαβάζοντας μερικά σχόλια στην σελίδα. Αρχικά δεν είμαστε μάγοι. Αν ήμασταν σίγουροι για τα ματς, δεν θα δουλεύαμε και απλά θα παίζαμε για να ζούμε. Όποιος περιμένει να πλουτίσει από το στοίχημα ας σταματήσει να παίζει! Ο μόνος τρόπος για να βγάλεις λεφτά να ζήσεις είναι δουλεύοντας. Το στοίχημα είναι για να περνάς ευχάριστα μερικές από τις ώρες σου και για να γίνει αυτό, σημαίνει, πως πάντα παίζουμε τον ένα καφέ που μας περισσεύει! Βλέπετε τύπους να πιάνουν κάτι 4ψηφια ποσά και τρελαίνεστε. Σας εγγυώμαι μιας και δούλεψα χρόνια στον ΟΠΑΠ, ότι όλοι αυτοί είναι πολύ πιο χαμένοι από εσάς, που δεν έχετε πιάσει ποτέ μεγάλο ποσό! Επίσης είναι άδικο να κατηγορείται ανθρώπους που δίνουν δωρεάν ματς και διπλά άδικο όταν αυτός που δίνει ματς γενικά σας πάει συχνά ταμείο! Εγώ προσωπικά σε αυτή την στήλη αφιερώνω 2 ώρες τις ημέρες που έχει μπασκετάκι να μελετήσω και να σας γράψω τι πιστεύω, χωρίς κανένα απολύτως κέρδος και θεωρώ ότι όποιος με ακολουθούσε από την αρχή πρέπει να τον στείλω 10 συνεχόμενους κουβάδες για να ξεκινήσει να χάνει αυτά που κερδίσαμε! Μπορεί και να πάω 10 σερί κουβάδες, γιατί πολύ απλά, όπως σας είπα, δεν είμαστε μάγοι και κανείς δεν σας αναγκάζει να παίζετε ότι διαβάζετε! Αν το σάιτ του ΔΑΣΚΑΛΟΥ είναι το καλύτερο, είναι γιατί κανείς δεν σας πουλάει και καλά “σιγουράκια” και γιατί έχει κάθε μέρα πάρα πολλά δωρεάν παιχνίδια! Ευρωλίγκα κάθε φορά, σας δίνω όλα μα όλα τα ματς, ενώ θα μπορούσα να μελετάω τα 2 πιο σίγουρα και να λέω πως έχω, πιο πολλά ταμεία!. Εγώ θα συνεχίσω να δίνω όλα τα ματς, πάντα με βάση το μπάσκετ που ξέρω και όποιος θέλει ακολουθεί! Πάμε να δούμε το μενού μας για σήμερα και στο Υ.Γ θα σας προτείνω και ένα τρελό συστηματάκι!

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ: UNDER 160,5 ΣΤΟ 1,53

Εδώ έχουμε από την μία την Βιλερμπάν μία πολύ αθλητική και σκληρή ομάδα, ειδικά στην έδρα της και από την άλλη την Ζαλγκίρις που προσγειώθηκε στην πραγματικότητα την προηγούμενη αγωνιστική! Σπάνια θα ένιωθα οτί βαριέμαι να δω έναν αγώνα μπάσκετ και το συγκεκριμένο ματς μου βγάζει αυτό το συναίσθημα! Ελπίζω να μην με κάνει να το μετανιώσω, που δεν θα το δω και να είναι ένα ματς 70 πόντων, όπως το φαντάζομαι!

ΤΣΣΚΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 2 ΜΕ +10,5 ΣΤΟ 1,50

Αντιθέτως με το πρώτο ματς αυτό μου βγάζει το ακριβώς αντίθετο συναίσθημα! Θέλω πολύ να το δω! Ένα over εδώ θα ήταν εξίσου λογικό μπετ, αλλά θα ποντάρω στην πολύ πολύ καλή ομάδα της Βαλένθια. Δεν πείθει ακόμα η ΤΣΣΚΑ και μέχρι να αρχίσει να ρολάρει μπορούμε να ρισκάρουμε σε κάποιες μεγάλες αποδόσεις!

ΜΑΚΑΜΠΙ-ΦΕΝΕΡ: 1 ΣΤΟ 1,62

Για εμένα μετά την τελευταία της νίκη η Μακαμπι, ήρθε η ώρα να χτίσει σερί! Την Φενέρ, παρόλο το καλό της ξεκίνημα εγώ συνεχίζω να μην την πιστεύω και ειδικά απέναντι σε ομάδες όπως η Μακάμπι που είναι σκληρή και έχει τον ίδιο κορμό από πέρυσι! Εγώ εδώ πιστεύω σε έναν σχετικά εύκολο άσσο με 7-8 πόντους διαφορά!

ΡΕΑΛ-ΜΠΑΓΕΡΝ:2 ΜΕ +11,5 ΣΤΟ 1,50

Ίσως δεν αργεί η μέρα που η Ρεάλ θα ξεκινήσει να μοιράζει 20αρες! Έχει μείνει πολύ πίσω και η λογική λέει αντίδραση! Δεν γίνεται όμως να δίνει τέτοιο χάντικαπ στην καλύτερη ομάδα αυτή την στιγμή, σε αυτή την απόδοση και να μην το παίξουμε! Πριν ξεκινήσει η χρονιά είχα την Μπάγερν ως το φαβορί για την τελευταία θέση και απλά ο Τρινκιέρη έφτιαξε μία ομάδα με πολύ χαμηλό μπάτζετ που τρομάζει! Πραγματικά μου αρέσει πάρα πολύ η Μπαγερν, αν και πιστεύω θα ξεφουσκώσει όλο αυτό ξαφνικά, αλλά ακόμα και να γίνει αυτό, σίγουρα θα αργήσει!

Υ.Γ: Θα σας προτείνω και ένα συστηματάκι με 2 3 4 σαν φαν μπετ!

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ: 1 ΣΤΟ 2,40

ΤΣΣΚΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ:2 ΣΤΟ 3,45

ΜΑΚΑΜΠΙ-ΦΕΝΕΡ:1 ΜΕ -6,5 ΣΤΟ 2,30

ΡΕΑΛ-ΜΠΑΓΕΡΝ:2 ΜΕ +3,5 ΣΤΟ 2,65

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε!!

Προσφορές*

Τετραπλό δώρο*!

Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* κάθε μέρα χωρίς κατάθεση!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άχαστη προσφορά* χωρίς κατάθεση!

Και με σούπερ διπλό δώρο*!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ δώρο* με το καλημέρα!

Καθημερινά δώρα* και μοναδική εμπειρία παιχνιδιού!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* καλωσορίσματος!

H Bet365 σε καλωσορίζει με σούπερ προσφορά*!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας!

Και μάλιστα με «τρελό» δώρο στην Stoiximan!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυνατή προσφορά*!

Το Betshop σε υποδέχεται με ΤΡΙΠΛΟ δώρο*!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρελό δώρο* στην Winmasters!

Βιβλική προσφορά* χωρίς κατάθεση με promo code FREE100
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρομερή προσφορά* καλωσορίσματος!

Σούπερ προσφορά* καλωσορίσματος και με μεγάλο δώρο*!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
advertisment