Euroleague: Round 7 (vol.1)

Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο! Άλλο ένα ταμείο την προηγούμενη εβδομάδα και αισίως έχουμε από ένα ταμείο σε όλες τις αγωνιστικές, μετά την πρώτη! Πάμε πάρα πολύ καλά και ελπίζω να συνεχιστεί έτσι! Από τα 9 ματς που θα γίνουν, αυτή την εβδομάδα, τα 4 θα πραγματοποιηθούν σήμερα και τα 5 αύριο, πάμε να τα δούμε!

ΖΕΝΙΤ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 2 ΜΕ +7,5 ΣΤΟ 1,55

Η Ζενιτ μπήκε στο πρωτάθλημα και έκανε σαματά! Παίζει ένα μπάσκετ με αρχή μέση και τέλος, με σταθερές και όπως είχα γράψει πριν ξεκινήσει η λίγκα, είναι από τα μεγάλα φαβορί για 8αδα! Κάπου εκεί όμως χτυπήθηκε από τον ιό, με αποτέλεσμα να μείνει κοντά ένα μήνα στην αποχή! Από την άλλη έχουμε τον Ολυμπιακό, που μετά τα 2 ματς της διαβολοεβδομάδας που εντυπωσίασε, επέστρεψε στην μετριότητα! Είναι πολύ λογικά αυτά τα σκαμπανεβάσματα τέτοια εποχή, αλλά οι ομάδες που πρωταγωνιστούν πάντα, είναι αυτές που βρίσκουν τον τρόπο να κερδίσουν και όταν δεν είναι καλές. Ένα πολύ σημαντικό στατιστικό για το συγκεκριμένο μπετ μας, είναι πως ο ολυμπιακός κερδίζει η χάνει τα παιχνίδια του στο νήμα! Όλα τα ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής ήταν κλειστά και κρίθηκαν στις τελευταίες κατοχές. Βάζοντας κάτω λοιπόν αυτά τα 2 στοιχεία, δηλαδή από την μία την μεγάλη αποχή της Ζενίτ και από την άλλη τα κλειστά ματς που παίζει ο Ολυμπιακός, θεωρώ το μπετ μας αρκετά πιθανό.

ΕΦΕΣ-ΜΑΚΑΜΠΙ:UNDER 168,5 ΣTO 1,50

Αν δεν υπήρχε η Μακάμπι τα ταμεία μας θα ήταν ακόμη περισσότερα από ότι είναι ήδη! Αυτή η ομάδα με έχει απογοητεύσει, όχι τόσο στο ότι δεν παίζει καλό μπασκετ, όσο στο ότι απλά δεν μπορεί να τα κερδίσει! Εδώ το λογικό σημείο είναι διπλό με ένα χάντικαπ, καθώς ο Λάρκιν γύρισε για να κερδίσει τον Ολυμπιακό και μαζί με τον Ντάνστον από τι φαίνεται δεν θα παίξουν στο παιχνίδι με την Μακάμπι! Θεωρώ πολύ καλή την απόδοση στο under, για τόσο υψηλό όριο πόντων, για 2 ομάδες που οι άμυνες τους είναι εντυπωσιακές! Εγώ βλέπω ματς 70 πόντων που αν αγγίξει κάποια τους 80 θα είναι οριακό!

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: OVER 153,5 ΣΤΟ 1,50

Tην προηγούμενη εβδομάδα σας είχα γράψει πως αν υπάρχει μία μπόμπα στην αγωνιστική θα είναι ο άσσος της Μπασκονία με την Μπαρτσελόνα, αλλά ακόμα και να μην κέρδιζε θα έβαζε πολύ δύσκολα στην Μπάρτσα! Έγινε ακριβώς αυτό, καθώς οι Βάσκοι κέρδιζαν για 10 2 λεπτά πριν το τέλος και με ένα 11-0 η Μπάρτσα κατάφερε να κλέψει άλλο ένα παιχνίδι στο νήμα! Η Μπαρτσελόνα δεν είναι καθόλου καλή, αλλά δεν έχει σημασία όσο παίρνει τις νίκες που θέλει, μέχρι τον Γενάρη που για εμένα λογικά θα ρολάρει, όπως πάντα κάνουν οι ομάδες του Σάρας! Η Άλμπα είναι το πουλέν μου, καθώς είναι η ομάδα που με όσους και εάν χάσει, εγώ χαίρομαι να την βλέπω! Αρχικά ήθελα να την δώσω άσο με ένα +15,5 στο 1,53 που και αυτό το θεωρώ αρκετά καλό μπετ! Θα πάω όμως με το over που πέρα απο λογική κρύβει και μία επιθυμία, καθώς είναι ένα ωραίο ματς για να δεί κάποιος και να απολαύσει, ένα μπάσκετ στους 80 πόντους!

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ-ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ:2 ΜΕ +12,5 ΣΤΟ 1,53

Δυσκολεύομαι να δώσω κάτι γι αυτό το ματς. Ήμουν ανάμεσα σε ένα under 155,5 και στο διπλό με μεγάλο χάντικαπ. Θα πάω στο διπλό καθώς το χάντικαπ είναι αρκετά μεγάλο, με μία καλή απόδοση για +12,5! Επίσης ο άσσος με -5,5 είναι αρκετά καλό μπετ αλλά η λίγκα έχει δείξει πως όποιος παίζει φαβορί δεν θα πάει ποτέ ταμείο!

Υ.Γ: Το Μπασκονία- Βιλερμπαν το φοβάμαι αρκετά! Η γνώμη μου είναι, η να παίξετε την πρώτη τριάδα, ή μία δυάδα από τα 3 πρώτα ματς, με πιο πολλές πιθανότητες να έχουν τα 2 πρώτα ματσάκια. Φυσικά όποιος θέλει μπορεί να παίξει και τα 4 ματς, απλά μην ποντάρετε πάνω από ένα 10ρικο σε αυτή!

Καλή τύχη σε όλους!

Προσφορές*

Τριπλό δώρο* με promo code: STXCOMBO

Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες ημέρες!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τετραπλό δώρο*!

Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* κάθε μέρα χωρίς κατάθεση!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατάθεση; Last year!

Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ δώρο* με το καλημέρα!

Καθημερινά δώρα* και μοναδική εμπειρία παιχνιδιού!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* καλωσορίσματος!

H Bet365 σε καλωσορίζει με σούπερ προσφορά*!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας!

Και μάλιστα με «τρελό» δώρο στην Stoiximan!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυνατή προσφορά*!

Το Betshop σε υποδέχεται με ΤΡΙΠΛΟ δώρο*!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καυτή προσφορά* εντελώς δωρεάν*!

100 δώρα* χωρίς κατάθεση*!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρομερή προσφορά* καλωσορίσματος!

Σούπερ προσφορά* καλωσορίσματος και με μεγάλο δώρο*!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
advertisment