Tipsters πολλοί, καλοί tipsters λίγοι καί ανάλυση χθεσινού φορτώματος

Kαλησπέρα σε όλο τον κόσμο. Σε αυτό το σημείο και μετά από το χθεσινό 3/3 και 1/1 φορτωμα και το 75% γι αυτό το μήνα στο γκρούπ φορτωμάτων, των συνδρομών μας, θα ήθελα να σας δείξω το <<impact>> ή αλλιώς ελληνιστί, την επίδραση πού μπορεί να έχει ένας δημοφιλής καί καλός tipster στην αγορά και στην μεταβολή των αποδόσεων. Αγοράστε τις συνδρομές μας εδώ ———-> https://makavelibet.com/shop/ . Επίσης ο Δάσκαλος επεκτείνεται καί επενδύει. Αν γουστάρετε τις φθηνότερες τιμές και το καλύτερο ηλεκτρονικο τσιγαρο της Ελλάδας ————> https://vapeport.gr/ilektroniko-tsigaro/  καθώς και ναργιλέδες . 

Tι συμβαίνει κάθε φορά πού υπάρχει Φόρτωμα :

Το χθεσινό φόρτωμα ήταν στις 14.00 ώρα καί ο αγώνας ήταν Φινλανδία – Ελβετία 2 +9.5 1.70 απόδοση . Στο 70% των περιπτώσεων στο γκρούπ φορτωμάτων καί στο 99% περιπτώσεων όταν δίνω κάτι για φόρτωμα καί στα 2 γκρούπ φράζει η απόδοση ΜΟΝΟ αυτού του σημείου πού έδωσα ( Δείτε φωτογραφία ) . Όταν είσαι πετυχημένος tipster καί ο κόσμος σε εμπιστεύεται, τότε καταλαβαίνεις τού τι τους έχεις κάνει που η κάθε εταιρεία φράζει ΜΟΝΟ το line που δίνεις. Ο αγώνας έληξε 92-84 και βγήκε στο καλάθι. Αυτός είναι και ο ένας λόγος πού υπάρχει και το γκρούπ φορτωμάτων. Για να καταπολεμήσουνε, οι άνθρωποι πού παίζουνε πολλά χρήματα σε μονά αποδεκτά αυτό το μπλοκάρισμα των απόδοσεων, πρέπει να φτιάξεις μιά πιο ακριβή συνδρομή καί να δίνεις τέτοια παιχνίδια 1-2-3 μέρες πριν παιχτούν. Έτσι αντί να ποντάρουν 600-700 άνθρωποι μέσα σε 2-3 ώρες 100-200 ευρώ ο καθένας ένα συγκεκριμένο Line με αποτέλεσμα να ξεφτιλιστεί η αξία του ή να φραγεί , πρέπει οι 40-50 να έχουν μια προνομιακή μεταχείριση διότι ρισκάρουν 500-1000-1500 ευρώ την φορά. Αυτό φυσικά γίνεται μόνο 5-10 φορές το μήνα κατά την αποψή μου. Όποιος φορτώνει καθημερινά είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα χάσει. Και μερικές φορές θα χάσει όχι γιατί δεν σκέφτηκε σωστά αλλά αλλιώς παίζεις 100 ευρώ καί αλλιώς 1000. Το χέρι τρέμει καί μπορεί να αλλάξεις απόφαση σε δευτερόλεπτα από το άγχος. Αλλά θέλω να είμαι δίκαιος γι αυτό δίνω και 1 φόρτωμα στην απλή συνδρομή.

Γιατί όμως λέω Tipster πολλοί, καλοί tipsters λίγοι ;

Γιατί βγαίνουν κάθε μέρα πολλοί και το παίζουν tipster. Πόσοι αντέχουν όμως στο χρόνο ;;; Πόσοι εξελίσσονται καί γίνονται αναγνωρίσιμοι από την επιτυχία τους ? Λίγοι. Καί οι λόγοι είναι πάρα πολλοί αλλά θα πώ 2-3 έτσι για να καταλάβετε τι παίζει. 1) Βρίσκουν ευκαιριακά ειδικά στοιχήματα. Οι εταιρείες δεν είναι χαζές. Δεν πρόκειται ποτέ να τις κλείσεις ή να τις κοροιδέψεις. Κάποιος κάποτε είχε βρεί κάτι ευκαιριακά στοιχήματα με πλάγια και με κόρνερ. Όλη η στοιχηματική λογική του στηριζόταν σε αυτό. Κερδίζει 2-3 φορές. Μετά πηγαίνει και βάζει διαφήμιση με φωτογραφίες γράφοντας 5/5 ΣΕΡΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΒΕΡ ΚΟΡΝΕΡ ΚΑΙ ΠΛΑΓΙΑ. Και κάπως έτσι τα όβερ πήγαν στο Θεό. Το ίδιο ισχύει και στις κάρτες και παντού. Μετά απο 2 εβδομάδες εξαφανίστηκε από τους πολλούς κουβάδες. Φυσικά καί δεν είχε ιδεά από σημεία under over και 1Χ2. Πράγματα που αλλάζουν άλλα όχι τόσο δραματικά. Καί εγώ έχω βρεί ευκαιριακά ειδικα. Αλλά δεν μιλαώ γι αυτά. Γιατί θα τα φράξουν φυσικά. Όπως λέει και μιά ατάκα ταινίας << ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ>>. Προτιμώ να βγάζω 10 την μέρα εγώ και 10 ατομα π.χ , παρά να προσελκύσω 10 ατομα ακόμα και μετά να μην βγάζει κανείς. 2) i) Τους τα πήραμε στο Live. ii) Είδαμε ποιοί λείπουν στο ΝΒΑ στις 2 το πρωί καί ποντάραμε και κερδίσαμε σε καλή απόδοση. Η μεγαλύτερη κοροιδία ενός ερασιτέχνη. Αδερφέ….. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ 2 το πρωι να περιμένει το post σου για να τζογάρει ??? Θα σού πω εγώ που είμαι 27 χρονών καί έχω τζογάρει απ τα 13 μου ότι τζογάρετε καί έχω γνωρίσει αυτά τα 14 χρόνια τζόγου 500 διαφορετικούς χαρακτήρες τζογαδόρων. Απ τους 100 συνδρομητές θα κάτσουν οι 20 ξύπνιοι. Απ τους 20 αυτούς οι 15 είναι αυτοί πού παίζουν και Live. Και το Live είναι θάνατος πολλές φορές. Μπορεί να παίξεις 15 διαφορετικά δελτία σε διάστημα λεπτών. Αυτοί οι 15 είναι οι τύποι πού θα παίζουν μέχρι να χάσουν. Δεν υπάρχουν πολλοί φυσιολογικοί άνθρωποι να είναι ξύπνιοι ξημερώματα. Ακόμα καί νυχτοφύλακες να είναι.

Αυτά ήθελα να σας πώ. Είναι κάπως επιφανειακά απλά βρήκα λίγο χρονό αφού τα παιχνίδια πού έχω ποντάρει ξεκινάνε σε λίγο και δεν ήθελα να τζογάρω καί κάνω αυτά πού κράζω καί ήθελα να σας τα γράψω γιατί πολλά ακούω καί βλέπω καί θέλω να προστατέψω όλους εσάς που δεν κάνετε καλή έρευνα αγοράς ή δεν ξέρετε πώς να ξεχωρίσεται το κακό προιόν από το καλό.

Προσφορές*

Τετραπλό δώρο*!

Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* κάθε μέρα χωρίς κατάθεση!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άχαστη προσφορά* χωρίς κατάθεση!

Και με σούπερ διπλό δώρο*!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ δώρο* με το καλημέρα!

Καθημερινά δώρα* και μοναδική εμπειρία παιχνιδιού!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* καλωσορίσματος!

H Bet365 σε καλωσορίζει με σούπερ προσφορά*!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας!

Και μάλιστα με «τρελό» δώρο στην Stoiximan!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυνατή προσφορά*!

Το Betshop σε υποδέχεται με ΤΡΙΠΛΟ δώρο*!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρελό δώρο* στην Winmasters!

Βιβλική προσφορά* χωρίς κατάθεση με promo code FREE100
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρομερή προσφορά* καλωσορίσματος!

Σούπερ προσφορά* καλωσορίσματος και με μεγάλο δώρο*!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
advertisment