3/3 πάλι την προηγούμενη φορά. Αρκετά εύκολα και παραλίγο να βγει και το σκορ που έδωσα. Θα ήταν η αποκορύφωση. 110-103 και ήρθε 106-102. Πάμε μήπως και συνεχιστεί το σερί. Προσοχή. Οι ώρες είναι όπως αναγράφονται στις στοιχηματικες τώρα. Μην υπάρξει κάνα μπέρδεμα με την αλλαγή ώρας κτλ. Αγοράστε τις συνδρομές μας εδώ ———-> https://makavelibet.com/shop/ . Επίσης ο Δάσκαλος επεκτείνεται καί επενδύει. Αν γουστάρετε τις φθηνότερες τιμές και το καλύτερο ηλεκτρονικο τσιγαρο της Ελλάδας ————> https://vapeport.gr/ilektroniko-tsigaro/ καθώς και ναργιλέδες .
02:00
Bucks-Knicks
Δεν θέλω να μπλέξω με χάντικαπ και U/O αγώνα γιατί οι Knicks μπορουν να ακολουθήσουν αλλά και να μείνουν χαμηλά. Είναι περίεργοι τύποι λόγω του στυλ παιχνιδιού τους. Λόγω αυτού, θα εκμεταλλευτώ το χαμηλό όριο πόντων για Bucks που προσφέρονται στους 120 πόντους συνήθως αλλά λόγω καλής άμυνας αντιπάλου είναι πιο χαμηλά τώρα. Θα το χαμηλώσω άλλο λίγο και θα πάω στο O 112.5 για Bucks το 1.55. Με το στυλ παιχνιδιού τους, απλά ζητάμε να μπουν τα τρίποντα και δεν θα έχουν θέμα. Έχουν πολύ γρήγορο ρυθμό και αν παρασυρθεί και η Νεα Υόρκη, θα βγει άνετα. 8/10 τελευταια εντός έδρας το έχουν επιβεβαιώσει
04:00
Thunders-Celtics
Απλή νίκη Celtics στο 1.40. Είναι καλύτερη ομάδα και ελπίζω να το δείξουν. Έχουν και κίνητρο για νίκη σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους. Ελπίζω να μην είναι από αυτά τα ματς που όλα δείχνουν σε κάτι και απλά ροχαλίζει ο Θεός στο τέλος και χάνεται.
Jazz-Grizzlies
Η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και ειδικά στην έδρα της είναι άπαιχτη. Παίξανε και χτες και η διαφορά στο ημίχρονο, μέχρι εκεί που είδα, ήταν σταθερά διψήφια. Και σήμερα περιμένω κάτι παρόμοιο με την διαφορά ότι δεν θα γίνει comeback και θα μείνει μεγάλη, οπότε θα πάω με το – 6.5 της Utah στο 1.57. Γενικά με τα χάντικαπ είμαι φοβιτσιαρης επειδή σε τελειωμένα ματς δεν υπάρχει κανένας λόγος να παίξουν σοβαρά και αρκετές φορές την πληρώνουμε εμείς. Πάντως το βλέπω κάπου στους 13 διαφορά.
05:00
Clippers-Sixers
Δύο από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος οπότε για να μην τα πολυλογώ, U 227.5 στο 1.50
Όλα μαζί βγάζουν 5 απόδοση. Οποίο σας αρέσει το παίρνετε.. Καλή επιτυχία σε ότι και αν διαλέξετε. !!