NBA : Ποιός θα πάρει το δαχτυλίδι φέτος ;;;

Kαλησπέρα σε όλο τον κόσμο. Λίγο πριν το τέλος της regular season και την αρχή των play ins και playoffs ο Δάσκαλος Makaveli λέει την άποψη του για το ποιός θα πάρει το ΝΒΑ φέτος ή ποιοί έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να το πάρουν. Ακολουθήστε με και στο instagram : makavelibets στους 10.000 followers σκάνε giveaway κάθε εβδομάδα. Αγοράστε τις συνδρομές μας εδώ ———-> https://makavelibet.com/shop/ . Επίσης ο Δάσκαλος επεκτείνεται καί επενδύει. Αν γουστάρετε τις φθηνότερες τιμές και το καλύτερο  ηλεκτρονικο τσιγαρο της Ελλάδας ————>  https://vapeport.gr/ilektroniko-tsigaro/ καθώς και ναργιλέδες .

Τα φαβορί :

Η αλήθεια είναι ότι και φέτος λόγω Covid 19 είναι μια αμφίρροπη χρονιά. Ίσως η πιο αμφίρροπη των τελευταίων 10 χρόνων. Και αυτό διότι 1) Μέσα σε 3 μήνες οι Μπρούκλιν Νετς πήραν Harden,Griffin και 1-2 ρολίστες καλούς και από απλοί διεκδικητές του τίτλου γίναν αδιαφιλονίκητο φαβορί. 2) Οι Lakers ενώ το πρώτο 4μηνο δείχνανε ότι πάνε καρφί για Repeat ,οι τραυματισμοί τους κλόνησαν την χημεία. Για να καταλάβετε όμως πόσο τρομακτικοί ήταν πριν τους τραυματισμούς, κάνανε 15 ήττες σε καμιά 20αρια παιχνίδια το τελευταίο δίμηνο και πάλι είναι στην 5αδα. Αυτά όσον αφορά τα 2 φαβορί. Δεν σας κρύβω ότι ναι, τα φαβορί βλέπω για τον τίτλο. Ωστόσο και τα 2 έχουν ένα μεγάλο κοινό πρόβλημα. Την χημεία. Καμία απ τις 2 ομάδες δεν έχει παίξει αρκετό καιρό πλήρης με όλα τα αστέρια της.

Στο 3.40 παίζει η κατάκτηση των Νετς ενώ οι Λεικερς πληρώνουν στο 4.75 απόδοση αυτήν την στιγμή.

Οι επικίνδυνοι κυνηγοί του τίτλου :

Υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον στην Ανατολή. Οι Μπόστον Σέλτικς και οι Μαιαμι Χιτ φλερτάρουν επικίνδυνα με το να διασταυρωθούν με Σίξερς και Μιλγουόκι Μπάκς. Αν τελικά οι Ατλάντα Χοκς τερματισουν 5οι πράγμα πιθανό μιας και 6 αγωνιστικές πριν το φινάλε είναι μια νίκη και δυο μπροστά αντίστοιχα, τότε θα δούμε ΜΑΤΣΑΡΕΣ. Πιστεύω ότι όποιος παίξει play in είτε Μποστον είτε Μαιαμι θα προσπαθήσει επίτηδες να τερματίσει στην θέση που πρέπει για να παίξει με Σίξερς. Κανείς δεν θέλει να βρεί μπροστά του,τους Μπρούκλιν Νετς. Ο άλλος που θα τερματίσει 6ος θα παίξει κατα πάσα πιθανότητα με Μιλγουόκι αφού νομίζω ότι έχει κλειδώσει η 3η θέση μιας και είναι 2-3 νίκες πίσω απ την 2η θέση. Φαντάζεστε 1ο γύρο playoff Sixers – Boston και Milwaukee – Miami ???? ΣΦΑΓΗ. Θεωρώ ότι εκείνη την στιγμή θα δούμε 6 ή 7 παιχνίδια στο 1ο ζευγάρι ενώ στο 2ο βλέπω ξανά το Μαιάμι να κάνει κηδεία στον Γιάννη, ένα Γιάννη που έχουμε δει ότι στα playoffs με τις άμυνες που παίζονται δεν έχει τύχη για κάτι καλό. Στην Δύση είναι απόλυτα εμφανές ότι όλα είναι ανοικτά βαθμολογικά ακόμα και δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τα ζευγάρια. Ας κάνω όμως μια υπόθεση με τα ζευγάρια που έχω στο μυαλό μου. Όποιος πέσει με την Γιούτα και όποιος πέσει με τους Κλίπερς δεν έχει τύχη στο 1ο γύρο. Δεν θεωρώ ότι θα παίξουν Κλιπερς – Λεικερς στο 1ο γύρο. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα γίνει μακελειό. Εαν το Phoenix πέσει 1ο γύρο με Πορτλαντ τότε βλέπω 7 παιχνίδια καρφί και ίσως ο Λιλαρντ το πάρει πάνω του. Τώρα αυτό που πιστεύω για Lakers είναι ότι θα παίξουν με Denver στο 1ο γυρο των playoffs με μειονέκτημα έδρας . Eίχα πολλές αμφιβολίες για το τι θα γίνει στο ζευγάρι αυτό μέχρι που κατάλαβα ότι ο Μαρει χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Δεν μπορεί ο Γιόκιτς να τα βάλει με τους Lakers και αυτό διότι οι Lakers θα κάνουν οτι κάνουν πάντα με αυτόν και ότι κάνανε και πέρσι. Έχουν 3 top center. Davis,Drummond,Gasol (για 10λεπτα). Θα τον κουράσουν και θα τον εκνευρίσουν. Αν παίξει ο Lebron ποιός θα τον κλίσει ??? Κανείς. Lakers in 6 εκεί λοιπόν. Βλέπω λοιπόν ζευγαράκια ζόρικα στα ημιτελικά Δύσης. Utah – Lakers και Clippers – Blazers . Εκεί θεωρώ ότι θα γίνουν ομηρικές μάχες και βλέπω AT LEAST 6 παιχνίδια και στα 2 ζευγάρια. Μάλλον ο Τελικός Δύσης θα είναι Lakers – Clippers αν είναι υγιής ο LeBron James. Αν δεν είναι τότε ο τελικός θα είναι Utah – Clippers και θεωρώ ότι θα πάνε στα 7 παιχνίδια.

Πρόβλεψη :

Αν ο Lebron James είναι υγιής θεωρώ ότι ο τελικός θα είναι :

Βrooklyn Nets – Los Angeles Lakers

1.77 και 2.80 απόδοση δίνουν για νικητές περιφέρειας αντίστοιχα.

Αν δεν είναι υγιής και δεν παίξει σε όλα τα παιχνίδια τότε ο τελικός θα είναι :

Brooklyn Nets – Los Angeles Clippers 1.77 και 3.00 απόδοση δίνουν για νικητές περιφέρειας αντίστοιχα.

Θα μου πεί κάποιος ρε Δάσκαλε δίνεις τα φαβορί δεν θα υπάρχει κάποια έκπληξη ??? Θεωρώ ότι οι εκπλήξεις όπως προείπα παραπάνω θα γίνουν απ τους Blazers, τους Boston και τους Miami αν γίνουν. Οι πρώτοι έχουν Lilard και οι 2οι και 3οι είναι ομάδα. Το κάζο θα το πάθουν οι Milwaukee . Έχουν ιστορικό οπότε θα σας συμβούλευα να κοντράρετε με hadicap συνέχεια.

KAΛΑ PLAYOFF NBA NA EXOYME.

ΔΑΣΚΑΛΟΣ

Προσφορές*

Τριπλό δώρο* με promo code: STXCOMBO

Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες ημέρες!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τετραπλό δώρο*!

Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* κάθε μέρα χωρίς κατάθεση!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατάθεση; Last year!

Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ δώρο* με το καλημέρα!

Καθημερινά δώρα* και μοναδική εμπειρία παιχνιδιού!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* καλωσορίσματος!

H Bet365 σε καλωσορίζει με σούπερ προσφορά*!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας!

Και μάλιστα με «τρελό» δώρο στην Stoiximan!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυνατή προσφορά*!

Το Betshop σε υποδέχεται με ΤΡΙΠΛΟ δώρο*!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καυτή προσφορά* εντελώς δωρεάν*!

100 δώρα* χωρίς κατάθεση*!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρομερή προσφορά* καλωσορίσματος!

Σούπερ προσφορά* καλωσορίσματος και με μεγάλο δώρο*!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
advertisment