ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ;;;

Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο! Ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά. Σήμερα είναι Δευτέρα και πάντα η αρχή μου ήταν: “Δευτέρα δεν παίζουμε ποτέ στοίχημα”! Είναι η χειρότερη μέρα της εβδομάδας, οπότε μην την κάνουμε ακόμα χειρότερη! Είχα σκοπό να σας γράψω για το final four της Ευρωλίγκας, αλλά θα επανέλθω αύριο με καινούργιο άρθρο γι αυτό, καθώς και για τελικούς ΝΒΑ μέσα στην εβδομάδα! Σήμερα θα προσπαθήσω να απαντήσω στο αιώνιο ερώτημα, “ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να παίζεις στοίχημα”! Αρχικά να πω, πως ότι διαβάσετε είναι απλά η υποκειμενική μου άποψη, που απέκτησα μέσα από τα χρόνια που εργάστηκα στον τζόγο και αυτή η άποψη, δεν σημαίνει ότι είναι και η σωστή, καθώς στην τελική δεν υπάρχει σωστή και λάθος απάντηση σε αυτό το ερώτημα! Στην συνδρομή μου έχω αναφέρει πολλές φορές στα παιδιά τον τρόπο που εγώ πιστεύω ότι μπορεί να σου δώσει κέρδος μακροχρόνια και ποιον τρόπο εγώ αντιπαθώ! Νομίζω όσοι είναι μαζί μου και ακολουθούν όλους του μήνες και όχι μόνο ένα δίμηνο έχουν καταλάβει ότι αν τον ακολουθείς πιστά λειτουργεί! Όλα ξεκινούν λοιπόν πρώτα από την κάβα σου και πως διαχειρίζεσαι αυτή! Αυτό για εμένα είναι πιο σημαντικό και από τα παιχνίδια που θα παίξεις αν μιλάμε για στοίχημα! Εγώ λοιπόν πιστεύω ότι πρέπει να μοιράζεις την κάβα σου σε πολλά δελτία, με τέτοιον τρόπο όπου και ένα να βγεί να σου έχει ένα κέρδος έστω και μικρό! Όποιος πιστεύει ότι θα γίνει πλούσιος από το στοίχημα, προφανώς δεν θα γίνει ποτέ και αυτό είναι μία αντικειμενική άποψη! Το θέμα είναι να παλεύεις να διασκεδάζεις, να μην χάνεις πολλά και αν μπορείς να βγάζεις κάποιο μικρό και καλό μεροκάματο στο τέλος κάθε χρόνου!

Ακολουθήστε μας και στο instagram : makavelibets στους 10.000 followers σκάνε giveaway κάθε εβδομάδα. Αγοράστε τις συνδρομές μας εδώ ———-> https://makavelibet.com/shop/ . Επίσης ο Δάσκαλος επεκτείνεται καί επενδύει. Αν γουστάρετε τις φθηνότερες τιμές και το καλύτερο  ηλεκτρονικο τσιγαρο της Ελλάδας ————>  https://vapeport.gr/ilektroniko-tsigaro/ καθώς και ναργιλέδες .

O ΝΟ1 ΤΡΟΠΟΣ :

Ο πιο δημοφιλής τρόπος στοιχήματος είναι με διαφορά το μονό αποδεκτό! Αυτός είναι και ο τρόπος που εγώ προσωπικά αντιπαθώ, χωρίς να σημαίνει όμως ξανά λέω ότι έχω δίκιο σε αυτό! Ο λόγος που το αντιπαθώ είναι γιατί στο μονό ποντάρεις πολλά για λίγα! Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα έρθει αυτή η περίοδος που όσο καλός και διαβασμένος να είσαι, απλά θα χάνεις συνέχεια! Αυτό δεν μπορεί να το αποφύγει κανείς. Παίζοντας μονά αποδεκτά λοιπόν που θέλουν μεγάλα πονταρίσματα σε αυτή την περίοδο, εύκολα μπορεί να χάσεις ότι μάζεψες σε 2 μήνες! Το πρόβλημα είναι στο ότι όταν χάνεις, θες να ρεφάρεις και όταν πας να ρεφάρεις χάνεις ακόμα περισσότερα(αυτό δυστυχώς ισχύει με όποιο τρόπο και να παίζεις)! Όποιος ανεβάζει πονταρίσματα όταν χάνει, θα έρθει αυτή η στιγμή που θα χάσει τα πάντα και αυτό επίσης είναι αντικειμενικό και όχι υποκειμενικό. Πέρασαν πάρα πολλοί παίχτες από τα χέρια μου, τα χρόνια που δούλευα. Παίχτες που σε ένα μήνα έφτιαχναν την ζωή τους με τρελά κέρδη και τον επόμενο ζητούσαν δανεικά!! Ειλικρινά σας μιλάω δεν βρήκα ποτέ κάποιον κερδισμένο εκτός από έναν! Αυτός ο ένας έπαιζε 1 ευρώ την ημέρα 12 ματς, όλο τον χρόνο. Έβγαζε σίγουρα 2 δελτία το χρόνο και είχε πάντα κέρδος στο τέλος του. Ποτέ όμως δεν άλλαζε το ποντάρισμα του. Το θέμα λοιπόν είναι να εξασφαλίσεις πρώτα ότι δεν θα χάσεις πολλά και μετά να δεις αν μπορείς να βγάλεις! Γι αυτό πιστεύω ότι πρέπει να μοιράζεις σωστά την κάβα σου σε αρκετά δελτία, γιατί με αυτό τον τρόπο σε βάθος χρόνου είναι σχεδόν απίθανο να χάσεις πολλά λεφτά, που να δημιουργήσει πρόβλημα στην ζωή σου! Κλείνοντας και πιο σημαντικό από όλα να πω, ότι πρώτον μακριά από φρουτάκια και σκρτατς καθώς είναι μαθηματικά βέβαιο ότι σε κλέβουν και στο λένε και στα μούτρα. Δεύτερον μην επηρεάζεστε από δελτία που βλέπετε στο ίντερνετ, παιδιών που κερδίζουν χιλιάρικα με 10 ευρώ! Έχουν χάσει πολλά περισσότερα και δεν τα έχετε δει ποτέ και αν δεν έχουν χάσει πριν μετά από αυτό, βαράνε 100ευρα γιατί πάντα θες περισσότερα, δεν σου αρκούν! Αν θέλετε να ακολουθείτε κάποιο παιδί γιατί θεωρείτε πως είναι καλός, να ακολουθείτε ανθρώπους που ανεβάζουν όλα τους τα δελτία, πάντα πριν ξεκινήσουν τα ματς και που δεν κρύβονται στους κουβάδες τους, καθώς όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε! Τρίτον για να κλείσουμε, όποιον τρόπο και να θεωρείτε εσείς πως είναι σωστός και αποφέρει κέρδη πιο εύκολα(κάποιοι παίζουν μόνο συστήματα που και αυτός είναι ένας ωραίος τρόπος αν το ψάξεις πολύ) προσπαθήστε να μην θυσιάζεται στιγμές από την ζωή σας για να οικονομάνε οι εταιρίες! Όλοι έχουμε ξεφύγει και θα ξανά ξεφύγουμε, είναι βέβαιο αυτό όσο παίζουμε, απλά ποτέ μην ξεχνάτε εκείνο το συναίσθημα την στιγμή που έχετε χάσει παραπάνω από όσα αντέχατε. Προσπαθείτε πάντα να το επαναφέρετε στην επιφάνεια την στιγμή που πάτε να ξεφύγετε, για να σας βάζει στοπ. Δεν θα σας πω ποτέ μην παίζεται στοίχημα, γιατί πολύ απλά παρότι αυτό είναι το σωστό, δεν θα το κάνεις κανείς μας, μπορούμε όμως να προσπαθούμε να το παίζουμε εμείς και όχι αυτό εμάς! Τα λέμε αύριο παιδιά!

ΥΓ: Σε 7 μέρες στην συνδρομή μου ξεκινάει να δίνει ματς πέρα από εμένα και ο Da vinci. Hδη εγώ κλασικά δίνω πολλά σημεία και πλέον θα έχουμε ακόμα περισσότερα για όποιον θέλει να έχει επιλογές! Όποιος θέλει μπορεί να μας βρει εδώ (ματς δίνονται κάθε μέρα εκτός από δευτέρα και πλέον θα δίνονται και δευτέρα):

https://makavelibet.com/product/2-mines-syndromi-basket/?fbclid=IwAR3v5s1falUPysUZ4KBKf2OFUd3bkfnq3xFo610FqbIXc_b_Eq0TUvOotAk

Προσφορές*

Τριπλό δώρο* με promo code: STXCOMBO

Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες ημέρες!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άχαστη προσφορά* χωρίς κατάθεση!

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατάθεση; Last year!

Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ δώρο* με το καλημέρα!

Καθημερινά δώρα* και μοναδική εμπειρία παιχνιδιού!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διπλό δώρο* με promo code: LEG250

Σε υποδεχόμαστε με 150 free δώρα*!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* καλωσορίσματος!

H Bet365 σε καλωσορίζει με σούπερ προσφορά*!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας!

Και μάλιστα με «τρελό» δώρο στην Stoiximan!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυνατή προσφορά*!

Το Betshop σε υποδέχεται με ΤΡΙΠΛΟ δώρο*!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καυτή προσφορά* εντελώς δωρεάν*!

100 δώρα* χωρίς κατάθεση*!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρομερή προσφορά* καλωσορίσματος!

Σούπερ προσφορά* καλωσορίσματος και με μεγάλο δώρο*!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
advertisment