2021 FINAL FOUR

Καλησπέρα σε όλους! Έφτασε λοιπόν η μεγάλη γιορτή του Ευρωπαικού μπάσκετ, μετά από έναν χρόνο αποχής και όσοι αγαπάμε το μπάσκετ ελπίζουμε να ζήσουμε ένα απολαυστικό τριήμερο! Σε περίπου 2 εβδομάδες λοιπόν, θα απολαύσουμε τις 4 καλύτερες ομάδες για φέτος στην Ευρώπη! Πάμε να δούμε λίγα πράγματα, για τις ομάδες και τα ματσαρίσματα που έχουμε να δούμε!

ΤΣΣΚΑ-ΕΦΕΣ

Ξεκάθαρο το φαβορί εδώ. Ποτέ όμως δεν μπορείς να είσαι σίγουρος όταν μιλάμε για μονό ματς. Από την μία έχουμε μία ΤΣΣΚΑ που έχασε μέσα στην χρονιά τους 2 πυλώνες και καλύτερους της παίχτες(Μίλου-Τζέιμς), αλλά κατάφερε να βρεί τον δρόμο της και να φτάσει σε ένα ακόμα Final four. Mιλάμε για μία ομάδα με πολύ isolation και up tempo game, που ειδικά τα iso στο low post με τον Σενγκέλια είναι πάντα ένας άσσος στο μανίκι του Ιτούδη. Μην ξεχνάμε ότι είναι η νούμερο ένα ομάδα που πηγαίνει στην γραμμή των βολών, όπως και στο επιθετικό ριμπάουντ και στοχεύει πολύ σε παιχνίδι από μέσα προς τα έξω. Θεωρώ δεν θα αλλάξει κάτι σε όλα αυτά που είδαμε μέσα στην χρονιά, απλά για να έχει τύχη απέναντι στην Εφές, θα πρέπει σε 40 λεπτά να τα κάνει στον ανώτερο βαθμό που μπορεί. Ειδικά ο έλεγχος των ριμπάουντ πιστεύω θα είναι σημείο κλειδί για το ματς. Για την Εφές τι να πούμε. Το έχω πει πολλές φορές, πως για εμένα είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και το απόλυτο φαβορί για το τρόπαιο. Ο Λάσο κατάφερε και της έβαλε δύσκολα στα πλέι οφ και αξίζουν τεράστια συγχαρητήρια γι αυτό, αλλά αυτό δεν αλλάζει το ότι είναι το ξεκάθαρο φαβορί! Μιλάμε για την καλύτερη επίθεση στην λίγκα που όταν βρει ρυθμό, απλά περνάει από πάνω σου σαν οδοστρωτήρας! Διαθέτει έναν Μίσιτς που ειδικά στον άξονα είναι μία απόλαυση, έναν Λάρκιν που απλά είναι ο Λάρκιν και πολλούς παίχτες κλειδιά πέρα από τα αστέρια της, όπως ο Πλάις και ο Σάνλι που απειλούν από την περίμετρο.. Πραγματικά μιλάμε για μία ομάδα που μπορεί να σε σκοτώσει από όλες τις θέσεις και για εμένα θα είναι στον τελικό!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΙΛΑΝΟ

Με βάση τα δεδομένα που έχουμε αυτή την στιγμή, θεωρώ ότι μιλάμε για το απόλυτο 50-50! Από την μία ένα Μιλάνο που όλη την χρονιά είδαμε μία ομάδα με την επιγραφή του coach Μεσσίνα! Πολύ λεπτομέρεια στο spacing στην επίθεση αρκετό iso, πολύ PNR και ιnverted PNR με Χάινς χειριστή και σκρίνερ τον Σέρχι. Μιλάμε λοιπόν για μία iso spacing ομάδα με φοβερούς εκτελεστές από την περίμετρο( Ντατόμε,Σίλντς,Ρόλ) και φοβερούς παίχτες στο isolation game! Eίναι η πρώτη φορά που το Μιλάνο έχει ελπίδες για κάτι καλό, που ήδη το έχει κάνει, απλά με την συμμετοχή της στο final four, αν και να πω την αμαρτία μου, η Μπάγερν μου άρεσε πιο πολύ στην σειρά και πιστεύω θα ήταν πιο δίκαιο μπασκετικά να είναι αυτή εκεί. Από την άλλη το μεγάλο φαβορί στην αρχή της χρονιάς η Μπάρτσα! Προσωπικά εδώ και ένα μήνα δεν μου δείχνει ότι μπορεί να σηκώσει το τρόπαιο, αλλά όπως είπαμε και πριν, μιλάμε για ένα ματς που συνήθως το κερδίζουν οι μεγάλες προσωπικότητες και η Μπάρτσα διαθέτει πολλές τέτοιες. Είναι η καλύτερη ομάδα στο να προκαλεί λάθη στα αντίπαλα γκαρντ και να διώχνει την μπάλα από πάνω τους και διαθέτει παίχτες όπως ο Καλάθης, Χάνγκα, Ντέιβις και Οριόλα που με τις παγίδες τους προκαλούν ασφυξία στον αντίπαλο. Επίσης μιλάμε για φοβερό διάβασμα στα missmatches και πάντα βρίσκει τον ρυθμό της μέσο της άμυνας! Νομίζω ότι από τότε που ήρθε ο Γκαζόλ κάπως έχασε τον ρυθμό της! Η ομάδα φάνηκε να μπερδεύτηκε λίγο, αλλά προφανώς αν εμφανιστεί με βάση τις δυνατότητες της θα είναι ένα από τα φαβορί για το τρόπαιο. Επειδή όμως εγώ είμαι τρελός, εδώ θα πήγαινα με Μιλάνο. Αυτό ίσως είναι μία άποψη κυρίως επιθυμίας, γιατί δεν θέλω να πάρουν το τρόπαιο τα περισσότερα εκατομμύρια! Βλέπω λοιπόν τελικό Εφες-Μιλάνο και νικητή της Εφές, αλλά στην τελική απλά εύχομαι να δούμε ένα πολύ όμορφο μπασκετικό τριήμερο!

ΥΓ: Σε λίγη ώρα θα ανέβουν τα ματς των συνδρομών. Όποιος ενδιαφέρετε μπορεί να μας βρει εδώ!

https://makavelibet.com/product/2-mines-syndromi-basket/?fbclid=IwAR3v5s1falUPysUZ4KBKf2OFUd3bkfnq3xFo610FqbIXc_b_Eq0TUvOotAk

Προσφορές*

Τριπλό δώρο* με promo code: STXCOMBO

Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες ημέρες!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τετραπλό δώρο*!

Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* κάθε μέρα χωρίς κατάθεση!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατάθεση; Last year!

Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ δώρο* με το καλημέρα!

Καθημερινά δώρα* και μοναδική εμπειρία παιχνιδιού!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* καλωσορίσματος!

H Bet365 σε καλωσορίζει με σούπερ προσφορά*!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας!

Και μάλιστα με «τρελό» δώρο στην Stoiximan!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυνατή προσφορά*!

Το Betshop σε υποδέχεται με ΤΡΙΠΛΟ δώρο*!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καυτή προσφορά* εντελώς δωρεάν*!

100 δώρα* χωρίς κατάθεση*!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρομερή προσφορά* καλωσορίσματος!

Σούπερ προσφορά* καλωσορίσματος και με μεγάλο δώρο*!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
advertisment