in , ,

ΡΩΣΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ

Καλησπέρα φίλοι μου, συνεχόμενα τα ταμεία απο ττην προηγουμενη Κυριακή με καθημερινή επιτυχία στην συνδρομή Επίκουρος – DaVinci και αποφάσισα να σας δώσω δωρεάν το μονό αποδεκτό των συνδρομών. Ύστερα απο τα ταμεία μου σε Champions League και τένις τη σκυτάλη πήρε ο Επίκουρος την Πέμπτη με τριάδα Ευρωλίγκα, για να έρθει η Παρασκευή και η απογείωση με δυάδα ποδοσφαίρου, δυάδα τένις και δυάδα NBA. Εδώ θέλω να κάνω μια παρένθεση και να ευχαριστήσω τα παιδιά των συνδρομών που μας εμπιστεύτηκαν και βλέπουν καθημερινό κέρδος αλλά και να ξεκαθαρίσω οτι το φρί αποτελεί μια στοιχηματική πρόταση για όλους συνδρομητές και μή και δεν αναγκάζουμε κανέναν να παίξει την πρόβλεψη μας, απλά αναλύω ένα παιχνίδι και λέω πως το βλέπω γι αυτόν το λόγο δε με επηρεάζουν κάποια πικρόχολα σχόλια όταν χάνετε το φρί που θέλουν μόνο να κάνουν κακό. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας πάμε ταμείο και αυτό φαίνεται απο τα απανωτά ταμεία και τις φωτογραφίες με τα ταμεία που θα σας παραθέσω παρακάτω. Όποιος θέλει να έρθει στην παρέα μας για περισσότερα καθημερινά προγνωστικά και συνεπώς περισσότερα ταμεία θα μας βρεί στην συνδρομή Επίκουρος – DaVinci στο παρακάτω λίνκ :

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΥΡΟ ΚΑΙ DAVINCI ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΥΡΟ
ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΕΝΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ DAVINC

Παραθέτω τα ταμεία της τελευταίας εβδομάδας, αναμένοντας σχόλια απο τους κυρίους που σχολιάζουν μόνο όταν χαθεί κάποιο φρί…..

Τα ταμεία είναι πολλά απ ότι καταλαβαίνετε και είμαι πολύ χαρούμενους για τους συνδρομητές που μέσα απο την εμπιστοσύνη τους μας δίνουν ψυχολογία για να συνεχίσουμε δυνατά για τα επόμενα ταμεία. Πάμε τώρα να δούμε το σημερινό δωρεάν παιχνίδι!!!!!

18:50 ΚΑΡΕΝ ΚΑΤΣΑΝΟΦ – ΑΣΛΑΝ ΚΑΡΑΤΣΕΦ : ΝΙΚΗ ΚΑΤΣΑΝΟΦ ΣΤΟ 1.82

Εμφύλιος στη Μόσχα το απόγευμα (18:50 ώρα Ελλάδας) και πιστεύω τα δυνατά χτυπήματα του 25χρονου Κατσάνοφ θα υπερισχύσουν του ενθουσιασμού του 22χρονου Καράτσεφ. Παρά τα τρία χρόνια που τους χωρίζουν ηλικιακά υπάρχει χαώδης διαφορά στα παιχνίδια που έχουν γενικά αγωνιστεί στην καριέρα τους με τον Κατσάνοφ να υπερισχύει του Κατσάνοφ. Δεκαπλάσια τα έπαθλα καριέρας του Κατσάνοφ σε σχέση με τον Καράτσεφ. Επιπρόσθετα η σκληρή επιφάνεια είναι η αγαπημένη του Κατσάνοφ και πιστεύω πως θα είναι πολύ βασικός παράγοντας τα δυνατά χτυπήματα του Κατσάνοφ που θα είναι αδύνατον να σωθούν απο τον Καράτσεφ λόγω της γρήγορης επιφάνειας. Τέλος η ψυχραιμία του παίκτη μας έναντι του αντιπάλου που πολλές φορές έχω παρατηρήσει οτι χάνει το μυαλό του και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα δύσκολα και σε περίπτωση που στραβώσει κάτι στο μάτς. Οπότε πάμε με τον Κατσάνοφ στο 1.82, πιστεύοντας οτι θα κάμψει την αντίσταση του συμπατριώτη του για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης μέσα στο σπίτι του.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε…..DaVinci!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ : ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΚΟΠΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΑΤΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΤΟ ΑΝΤΕΡ

ΕΝΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ