in , ,

ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΣΑΡΔΗΝΙΑ

Καλησπέρα φίλοι μου με ταμείο συνεχίσαμε και χθές στην συνδρομή Επίκουρος – DaVinci και το σερί έχει ήδη ξεκινήσει. Όποιος θέλει να έρθει στην παρέα μας για περισσότερα καθημερινά προγνωστικά και συνεπώς περισσότερα ταμεία θα μας βρεί στην συνδρομή Επίκουρος – DaVinci στο παρακάτω λίνκ :

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΥΡΟ ΚΑΙ DAVINCI ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΥΡΟ
ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΕΝΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ DAVINCI

Μην χάσετε την ευκαιρία να ακολουθήσετε την συνδρομή μας καθώς ξεκινάει το Αυστραλιανό Όπεν και τα προγνωστικά θα είναι ακόμα περισσότερα καθημερινά. Ύστερα απο την χθεσινή και προχθεσινή πιασμένη δυάδα έχουμε φτάσει στο +39.00 στην καταμέτρηση εντός της συνδρομής που σημαίνει οτι κάποιος που παίζει με τον τρόπο που του προτείνουμε είναι +39 μονάδες με ό,τι αυτό συνεπάγεται και ανάλογα την τσέπη του καθενός άλλοι έχουν βγάλει περισσότερα και άλλοι λιγότερα. Παραμένει όμως το υψηλό θετικό πρόσημο που είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια . Σήμερα έχουν δοθεί ήδη τα παιχνίδια και αποτελούνται απο δυάδα ποδοσφαίρου και τριάδα Ευρωλίγκα. Πάμε τώρα στο φρί για να σας ευχαριστήσω για την στήριξη που μας δείχνετε όλο αυτόν τον καιρό.

21:45 ΚΑΛΙΑΡΙ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ : ΟΒΕΡ 2.5 ΓΚΟΛ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ 2.00 ΑΠΟΔΟΣΗ

Φαβορί στα χαρτιά η Μπολόνια, κακώς διότι μετράει πολλές απουσίες λόγω του Κόπα Άφρικα αλλά και λόγω κρουσμάτων. Δεν πάει πίσω σε απουσίες και η Κάλιαρι που θα στερηθεί τις υπηρεσίες βασικών παιχτών της όπως ο Νάντεζ και ο Μπαλντέ Κεϊτά, ο πρώτος απουσιάζει λόγω κορωνοϊού και ο δεύτερος έχει ταξιδέψει στο Καμερούν για το Κόπα Άφρικα. Μπαγέ, Μπάροου, Μόλα, Χίκι, Μεδέλ, Βινιάτο και Σανταντέρ έρχονται να προστεθούν στη λίστα με τους ήδη απώντες λόγω τραυματισμών Κίνγκσλεϊ και Σχούτεν για την Μπολόνια. Άν θα έπρεπε να επιλέξω σημείο θα έκλεινα προς το 1Χ λόγω απόδοσης αλλά και λαμβάνοντας υπόψιν την μεγάλη λίστα απωλειών της Μπολόνια, θα πάω όμως με τα πολλά γκόλ βλέποντας την γραμμή κρούσης των Ροσομπλού να είναι ικανή να σκοράρει στη Σαρδηνία. Πάντα ικανή επιθετικά η Κάλιαρι με επιθετικό δίδυμο τον Παβολέτι με τον Ζοάο Πέδρο πιστέυω θα δημιουργήσουν θέματα στην ήδη προβληματική άμυνα της Μπολόνια βοηθώντας στην επιβεβαίωση του καλοπληρωμένου ΟΒΕΡ 2.5 ΓΚΟΛ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ 2.00. Μην ξεχνάμε οτι τον τελευταίο καιρό αλλά και τα τελευταία χρόνια το Ιταλικό Πρωτάθλημα έχει αλλάξει στύλ δίνοντας μας πολλά γκόλ σε θεαματικές αναμετρήσεις πληρώνοντας υψηλά όβερ 2.5 σαν αυτό της Τορίνο με την Φιορεντίνα χθές επίσης στο 2.00 απόδοση.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε…..DaVinci!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ : ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΚΟΠΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΑΤΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Ο ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ

ΜΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ