Καλησπέρα φίλοι μου, συνεχίζουμε με φόρα απο το χθεσινό φρί ταμείο στο 2.00 απόδοση και επιλέγουμε ξανά Ιταλία που είναι το στοιχείο μου. Το αφεντικό τρελάθηκε και δίνει το τέταρτο φρί σε οκτώ ημέρες θέλοντας να σας ευχαριστήσω για όλη αυτή τη στήριξη που έχει η συνδρομή Επίκουρος – DaVinci. Τα σημερινά παιχνίδια έχουν ήδη δοθεί στις συνδρομές και αποτελούνται απο δυάδα Μπάσκετ του Επίκουρου και τρομερή δυάδα ποδοσφαιρου από εμένα. Όποιος θέλει να έρθει στην παρέα μας για περισσότερα καθημερινά προγνωστικά και συνεπώς περισσότερα ταμεία θα μας βρεί στην συνδρομή Επίκουρος – DaVinci στο παρακάτω λίνκ :
ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΕΝΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ DAVINCI
Σε αναμονή για το Αυστραλιανό Όπεν που θα δίνονται έξτρα σημεία τένις, σας περιμένουμε να έρθετε στην συνδρομή μας για πολλά καθημερινά ταμεία. Πάμε να δούμε το σημερινό μας φρί παιχνίδι.
22:00 ΙΝΤΕΡ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ : ΝΙΚΗ ΙΝΤΕΡ ΣΤΟ 1.83 ΑΠΟΔΟΣΗ (ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ 0% ΓΚΑΝΙΟΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΙΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ)
Τι να πρωτοπείς για αυτό το μάτς έτσι ώστε να στηρίξεις έναν ωραίο άσο στο 1.82. Θα ξεκινήσουμε απο τη γηπεδούχο Ίντερ που παίζει έναν τελικό Σούπερ Κάπ κόντρα στη μισητή αντίπαλο στην έδρα της, πολύ σημαντικός παράγοντας που μας επηρεάζει για την επιλογή του σημείου. Φορμαρισμένη η ομάδα του Ινζάγκι καλπάζει στο Πρωτάθλημα όντας στο +1 απο τη Μίλαν έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο,πέρασε ώς δεύτερη τον όμιλο του Τσάμπιονς Λίγκ και όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά για τους Νερατζούρι. Θέλουν τον τίτλο του Σούπερ Κάπ και για ψυχολογικούς λόγους κόντρα στην αποδεκατισμένη Γιουβέντους και πιστεύω οτι θα το πράξουν στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Με πολλά προβλήματα ταξίδεψε στο Μιλάνο η Γιούβε, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Ντε Λίχτ και Κουαδράδο, του τραυματία Κιέζα και του κίπερ Σέζνι που δε θα αγωνιστεί βάση πρωτοκόλλου. Ανέτοιμος και ο Μπονούτσι απίθανο να ξεκινήσει βασικός, δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση στο στρατόπεδο των Μπιανκονέρι και πλέον ο Αλέγκρι έχει να βρεί λύσεις σε βασικά θέματα. Κουαδράδο και Κιέζα είναι δύο τεράστιες απώλειες για την Μεγάλη Κυρία και όντας οι 2 κορυφαίοι για εμένα παίκτες της, θα λείψουν πολύ απο την ενδεκάδα της σε βαθμό που θα της στοιχίσει το τρόπαιο. Όλα λοιπόν οδηγούν στην Ίντερ που είναι φορμαρισμένη, κόντρα σε μία Γιούβε πληγωμένη απο τιμωρίες, κόβιντ και τραυματισμούς. Οπότε επιλέγουμε τη νίκη Ίντερ στο 1.83 απόδοση.
Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε…..DaVinci!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ : ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΚΟΠΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΑΤΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ