ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΓΙΑ EUROBASKET ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Καλησπέρα σε όλο το κόσμο μετά από πολύ καιρό. Μπορεί τα free να ήταν περιορισμένα την χρονιά που μας πέρασε, αλλά δεν γίνετε να λείψουμε από το πολύ ενδιαφέρον eurobasket που μας έρχεται. Είναι ώρα για ζέσταμα λοιπόν, καθώς έρχεται μία πολύ δυνατή σεζόν και στην ευρωλίγκα και τα free για το αγαπημένο μας μπάσκετ θα αυξηθούν. Κατά την γνώμη μου φέτος θα έχουμε μία από τις καλύτερες σεζόν στην Ευρώπη. Η συνδρομή μου με τον Davinci συνεχίζει κανονικά όπως όλη την χρονιά και τώρα με το eurobasket θα έχουμε συνεχώς δελτία για όλους στην συνδρομή μας.

https://makavelibet.com/product/2-mines-syndromi-basket/

Πίσω στο eurobasket που έρχεται, αφού πρώτα ανέβασα τα 9 καλύτερα κατ’ εμέ μακροχρόνια στη συνδρομή αποφάσισα να σας γράψω για το 1 εξ αυτών και εδώ.Το πονταρισμα μας θα πάει στην Γαλλία του Βενσάν Κολέ που μετράει πλέον πάνω από μια 10ετία στην ομάδα. Οι Γάλλοι ανήκουν σίγουρα στην ελίτ και έχουν ένα φοβερό κράμα παιχτών από ΝΒΑ και ευρώπη και σχεδόν πάντα είναι στις πρώτες θέσεις των ευρωπαικών τουρνουά (μην ξεχνάμε το αργυρό στους ολυμπιακούς του 2020). Ρουντί Γκομπέρ, Εβάν Φουρνιέ, Νικολά Μπατούμ, καθώς και από τα ευρωπαικά γήπεδα παίχτες όπως ο Βενσάν Πουαριέ, Μουστάφα Φαλ, Έλι Οκόμπο και με μεγάλο ερωτηματικό το ανερχόμενο αστέρι του παγκόσμοιου μπάσκετ Βίκτορ Ουεμπανιαμά. Όσοι με ξέρουν σπανίως θα προτείνω σημεία με φαβορί, καθώς δεν αντιλαμβάνομαι έτσι το στοίχημα, αλλά εδώ θεωρώ ότι η απόδοση στο να πάρει μετάλλιο αυτή η ομάδα είναι πολύ ελκυστική. Σίγουρα πάντα σε τέτοιες διοργανώσεις παίζουν ρόλο τα χιαστί ματς στα νοκ αουτ παιχνίδια. Η Γαλλία είναι στον πιο δυνατό όμιλο με Λιθουανία και Σλοβενία και αυτό είναι ευχή και κατάρα, καθώς από τη μία της δυσκολεύει το πλασάρισμα, από την άλλη γλιτώνει 2 πολύ καλές ομάδες στα χιαστί μετά. Εμείς θα πιστέψουμε σε αυτό το ρόστερ για ένα μετάλλιο οπότε:

ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟ 2,15

ΛΙΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ: Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία και προσδοκίες από την ομάδα φέτος και λογικό καθώς δεν έχει να ζηλέψει κάτι σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ομάδες του τουρνουά. Θα εξαρτηθούν πολλά από το εάν παίξουν και σε τι κατάσταση θα είναι ο Κώστας Αντετοκουμπο και ο Παπαγιάννης. Προφανώς χωρίς και τους 2 τα πράγματα αλλάζουν ραγδαία. Το μεγάλο όμως ερωτηματικό είναι άλλο για εμένα. Το μπάσκετ είναι το πιο απλό και το πιο σύνθετο άθλημα που υπάρχει. Ο Γιάννης είναι αν όχι ο καλυτερος, μέσα στους 3 καλύτερους παίχτες στο κόσμο, αυτό είναι το ένα δεδομένο. Το άλλο δεδομένο είναι ότι και αυτός έχει κάποιες αδυναμίες με πιο βασική τον τρόπο που παίζει όταν οι χώροι κλείνουν και το πολύ μέτριο παιχνίδι του στο ποστ. Με λίγα λόγια εάν η Ελλάδα θέλει να έχει ελπίδες για κάτι μεγάλο, πρέπει να τρέξει παραπάνω και στο σετ παιχνίδι να μπουν τα σουτ από τους άλλους ώστε να ανοιξουν οι χώροι. Εάν η Ελλάδα δεν βάλει τα σουτ απο τα 6,75 δεν θα πάρει ευρωπαικό μονος του ο Γιάννης.

ΥΣ: ΣΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ 9 ΣΗΜΕΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΥΑΔΑ ΤΟΥ DAVINCI. ΟΛΟ ΤΟ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

Προσφορές*

Τετραπλό δώρο*!

Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* κάθε μέρα χωρίς κατάθεση!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άχαστη προσφορά* χωρίς κατάθεση!

Και με σούπερ διπλό δώρο*!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ δώρο* με το καλημέρα!

Καθημερινά δώρα* και μοναδική εμπειρία παιχνιδιού!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* καλωσορίσματος!

H Bet365 σε καλωσορίζει με σούπερ προσφορά*!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας!

Και μάλιστα με «τρελό» δώρο στην Stoiximan!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυνατή προσφορά*!

Το Betshop σε υποδέχεται με ΤΡΙΠΛΟ δώρο*!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρελό δώρο* στην Winmasters!

Βιβλική προσφορά* χωρίς κατάθεση με promo code FREE100
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρομερή προσφορά* καλωσορίσματος!

Σούπερ προσφορά* καλωσορίσματος και με μεγάλο δώρο*!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
advertisment