ΡΟΥΝΤ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΦΙΝΑΛΙΣΤ!!!!!

Καλησπέρα φίλοι μου, πιστός στο εβδομαδιαίο μας ραντεβού και με πολύ φόρα απο τα συνεχόμενα ταμεία σε Συνδρομές και Free επιστρέφω με δωρεάν παιχνίδι απο τον πρώτο ημιτελικό του Αμερικάνικου Όπεν. Τα ταμεία στην συνδρομή Επίκουρος – DaVinci είναι καθημερινά, όπως θα μπορέσετε να δείτε παρακάτω. Τα σημερινά μάτς έχουν ανέβει ήδη και σας περιμένουμε στην παρέα μας για καθημερινά προγνωστικά σε όλα τα αθλήματα. Όποιος θέλει να έρθει στην παρέα μας θα μας βρεί στην συνδρομή Επίκουρος – DaVinci στο παρακάτω λίνκ :

https://makavelibet.com/product/2-mines-syndromi-basket/
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΥΡΟ ΚΑΙ DAVINCI ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΥΡΟ
ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΕΝΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ DAVINCI 365 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Πάμε να δούμε τον απολογισμό των συνδρομών τις τελευταίες ημέρες και συνεχίζουμε με το φρί σημείο μας!!!!!

2 ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΣΕ ΤΕΝΙΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ

Πάμε τώρα στην ανάλυση του σημερινού φρί, ύστερα απο μια πανδαισία ταμείων σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και τένις απο Επίκουρο και DaVinci!!!!!

22:00 ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ OPEN (ΠΡΩΤΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ) ΚΑΤΣΑΝΟΦ – ΡΟΥΝΤ : ΝΙΚΗ ΡΟΥΝΤ ΜΕ -2.5 ΓΚΕΪΜ ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΣΤΟ 1.70

Εδώ κύριοι τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά, εάν δεν υπάρξουν ευτράπελα ο Νορβηγός θα κάνει έναν υγιεινό περίπατο και θα περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Αλκαράζ Γκαρσία – Τιαφόε για να διεκδικήσει τον πρώτο του Γκράντ Σλάμ τίτλο, αλλά και το νούμερο ένα στην Παγκόσμια Κατάταξη. Στη θέση Νο7 προς το παρών ο 23χρονος Κάσπερ, έχει την ευκαιρία να φτάσει στην κορυφή με το πέρας του Όπεν της Αμερικής. Αρκετά πιο κάτω και συγκεκριμένα στη θέση Νο31 βρίσκουμε τον 26χρονο Κάρεν Κατσάνοφ, ο οποίος κατά τη γνώμη μου έπιασε ταβάνι στη διοργάνωση και θεωρώ απίθανο να διεκδικήσει πράγματα απο τον Νορβηγό. Δέν σας κρύβω οτι μου είναι συμπαθής ο Κατσάνοφ και τον παρακολουθώ αρκετά χρόνια, δέν είναι λίγες οι φορές που του έχω δώσει εμπιστοσύνη σε χαμηλά τουρνουά και με έχει δικαιώσει. Σήμερα όμως έχουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι που κρίνονται πολλά απέναντι σε έναν απο τους καλύτερους και πιο φορμαρισμένους αθλητές αυτή τη στιγμή, οπότε θα πάμε με τη ΝΙΚΗ ΡΟΥΝΤ ΜΕ -2.5 ΓΚΕΪΜ ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΣΤΟ 1.70 για να ανεβάσουμε λίγο την πετσοκομμένη απο τις εταιρείες απόδοση του 1.45 στο διπλό. Πιστεύω πως ο Ρούντ θα καθαρίσει πολύ πιο εύκολα, αλλά έχω μάθει να μην είμαι άπληστος, οπότε μειώνουμε το ρίσκο και την απόδοση και επιλέγουμε :

ΝΙΚΗ ΡΟΥΝΤ ΜΕ -2.5 ΓΚΕΪΜ ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΣΤΟ 1.70.

Μείνετε συντονισμένοι στην συνδρομή μας καθώς έρχονται πολλά προγνωστικά σε όλα τα Mεγάλα πρωταθλήματα, Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις, Eurobasket και σε όλα τα Μεγάλα Event του τένις.

ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΤΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 136.51

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε…..DaVinci!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ : ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΚΟΠΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΑΤΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Προσφορές*

Τετραπλό δώρο*!

Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* κάθε μέρα χωρίς κατάθεση!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άχαστη προσφορά* χωρίς κατάθεση!

Και με σούπερ διπλό δώρο*!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ δώρο* με το καλημέρα!

Καθημερινά δώρα* και μοναδική εμπειρία παιχνιδιού!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* καλωσορίσματος!

H Bet365 σε καλωσορίζει με σούπερ προσφορά*!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας!

Και μάλιστα με «τρελό» δώρο στην Stoiximan!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυνατή προσφορά*!

Το Betshop σε υποδέχεται με ΤΡΙΠΛΟ δώρο*!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρελό δώρο* στην Winmasters!

Βιβλική προσφορά* χωρίς κατάθεση με promo code FREE100
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρομερή προσφορά* καλωσορίσματος!

Σούπερ προσφορά* καλωσορίσματος και με μεγάλο δώρο*!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
advertisment