Master Tipster
Το Α και το Ω.Η Γένεσις.Ο άνθρωπος που πολλοί λατρεύουν να μισούν και μισούν να λατρεύουν.Ο καλύτερος tipster στην Ελλάδα.Μπορούμε να γράψουμε ολόκληρους τόμους γι αυτόν. Θα αρκεστούμε σε λίγες πληροφορίες. Λάτρης του τζόγου.
Συχνά ακραίος και σε πονταρίσματα και σε δηλώσεις αλλά όπως λέει και ένα ρητό
<<Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους>>. Δεν φοβάται να ρισκάρει τα πάντα.Είναι φανατικός οπαδός της 7ης τέχνης και των Λος Άντζελες Λέικερς καθώς και των ταξιδίων.
Απ το 2016 ασχολείται αποκλειστικά με το tipsting.Δεν προτείνει σχεδόν ποτέ μεγάλα ποδοσφαιρικά κλάμπ στο ποδόσφαιρο.Ειδικότητα του είναι ότι ποντάρεται.Δεν έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις.
Έχει ταξιδέψει στα πιο απίθανα μερη και έχει τζογάρει σε αυτά γι αυτό και τα αγαπημένα του μότο ειναι :
<<Γιατί να παίξω την Ρεαλ Μαδρίτης στο 1.20 ενώ μπορώ να παίξω την Ρεαλ Μαδρίτης του Καζακστάν στο 1.70 αποδοση>>.
<<Αν δεν τα χάσεις όλα δεν ξέρεις αν θα γίνεις εκατομμυριούχος>>.