Επίκουρος-DaVinci και 4 Νικητές Διοργανώσεων με 5.80 απόδοση!!!

Καλησπέρα φίλοι μου, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω οτι η συνεργασία Επίκουρου-DaVinci έκλεισε, έπεσαν οι υπογραφές και απο εδώ και στο εξής θα βρείτε τα προγνωστικά μου στην συνδρομή του Επίκουρου. Καλή αρχή να έχουμε και καλό καλοκαίρι, ένα καλοκαίρι γεμάτο δράση καθώς έχει EURO το οποίο και θα παρακολουθήσουμε σθεναρά.

Ακολουθήστε το Δάσκαλο και στο instagram : makavelibets στους 10.000 followers σκάνε giveaway κάθε εβδομάδα. Αγοράστε τις συνδρομές μας εδώ ———-> https://makavelibet.com/shop/ . Επίσης ο Δάσκαλος επεκτείνεται καί επενδύει. Αν γουστάρετε τις φθηνότερες τιμές και το καλύτερο  ηλεκτρονικο τσιγαρο της Ελλάδας ————>  https://vapeport.gr/ilektroniko-tsigaro/ καθώς και ναργιλέδες .

Στο σημερινό μου πόστ έχω επιλέξει 4 Νικητές Διοργανώσεων για τις επόμενες 15 ημέρες σε απόδοση 5.80 που αν όλα πάνε καλά θα φτιάξουμε μια κάβα να ξεκινήσουμε δυναμικά το EURO. Πάμε λοιπόν να δούμε τις επιλογές μου.

Τετάρτη 19 Μαϊου(22:00) Τελικός Coppa Italia Αταλάντα – Γιουβέντους Κατάκτηση Αταλάντα 1.88 απόδοση

Άν και μεγάλος Γιουβεντίνος ο DaVinci στο στοίχημα δεν χωράνε οπαδικά και πάμε με την κατάκτηση Αταλάντα, καθώς είναι καλύτερη ομάδα, μια απο τις πιο παραγωγικές επιθέσεις στον κόσμο και εύκολα ή δύσκολα θα κατακτήσει το κύπελλο, απέναντι στην πιο κακή Γιούβε των τελευταίων 10 χρόνων, μηδενική ανάπτυξη, βασίζεται μόνο σε κάποια πρωτοβουλία ή ατομική ενέργεια του Κιέζα ή του Ρονάλντο. Η καλύτερη ομάδα είναι η Αταλάντα και θα το αποδείξει.

Σάββατο 22 Μαϊου(22:00) Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός – Πάοκ Κατάκτηση Ολυμπιακός 1.47 απόδοση

Καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός, το έχει αποδείξει πολλές φορές την φετινή σεζόν και οδεύει στην κατάκτηση ακόμα ενός ντάμπλ. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη, κάτι που φαίνεται και στον βαθμολογικό πίνακα αλλα και στα φετινά μεταξύ τους αποτελέσματα. Πάμε με το φαβορί λοιπόν, κατάκτηση Ολυμπιακός στο 1.47.

Τετάρτη 26 Μαϊου(22:00) Τελικός Europa League Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βιγιαρεάλ Κατάκτηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1.40 απόδοση

Διαφορά δυναμικότητας και εδώ ανάμεσα στους δύο φιναλίστ, πετάει φωτιές η Γιουνάιτεντ, μπορεί να σκορπίσει ακόμα και να διασύρει αντιπάλους στα κυβικά της Βιγιαρεάλ. Σεληνιασμένος ο Καβάνι και η παρέα του θα κατακτήσουν το Γιουρόπα Λίγκ. Μπράβο στη Βιγιαρεάλ για την προσπάθεια αλλά φτάνει δεν μπορεί περισσότερο, έπιασε το ταβάνι της και με το παραπάνω.

Σάββατο 29 Μαϊου(22:00) Τελικός Champions League Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι Κατάκτηση Μάντσεστερ Σίτι 1.50 απόδοση

Η ώρα που περίμεναν εκατομμυρια φίλαθλοι της Σίτι έφτασε και πιστεύω παίκτες και προπονητικό τίμ δε θα τους απογοητεύσουν. Μεγάλη διαφορα ανάμεσα στις ομάδες όπως φαινεται και στον μαραθώνιο της Πρέμιερ Λίγκ. Προπονητής – Νικητής ο Γκουαρντιόλα δε θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμμένη και θα κατακτήσει το πολυπόθητο πρώτο για τους πολίτες. Σε κακά χάλια η Τσέλσι δεν κατάφερε να πάρει ούτε το Κυπελλο, θα υποκείψει στις ορέξεις των παικτών της Σίτι. Καλά ήταν ως εδώ κύριε Τούχελ αλλά ούτε φέτος σε βλέπω να το σηκώνεις. Μου είναι αδύνατον να πιστέψω πως μια ομάδα που πρίν δύο μήνες ήταν στα σχοινιά και δεν μπορούσε να κερδίσει τα χωριά της Αγγλίας, οτι θα καταφέρει να αποσπάσει κάτι από τη Σίτι. Υ.Γ Με Βέρνερ κορυφή δεν πάει για πρωτάθλημα ούτε στη Λακωνία η Τσέλσι.

Καλή επιτυχία να έχουμε, εγώ προσωπικά θα ρίξω ένα ποσό στην συγκεκριμένη τετράδα και θα κάτσω να δώ τους τελικούς με την ησυχία μου χωρίς να ασχοληθώ με άλλα ειδικά στοιχήματα στα συγκεκριμένα παιχνίδια. Θα ζητήσω την προσοχή σας στα πονταρίσματα καθώς είναι τελικοί όλα τα μάτς και πχ μία κάρτα ή ένα πέναλτι μπορούν να τα αλλάξουν όλα και να αναιρέσουν όλο τον τρόπο σκέψης μας.

Επίκουρος και DaVinci μαζί πλέον στη συνδρομή του Επίκουρου…Καλή επιτυχία σε ό,τι και άν επιλέξετε!!!

Προσφορές*

Τριπλό δώρο* με promo code: STXCOMBO

Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες ημέρες!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τετραπλό δώρο*!

Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* κάθε μέρα χωρίς κατάθεση!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατάθεση; Last year!

Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ δώρο* με το καλημέρα!

Καθημερινά δώρα* και μοναδική εμπειρία παιχνιδιού!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* καλωσορίσματος!

H Bet365 σε καλωσορίζει με σούπερ προσφορά*!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας!

Και μάλιστα με «τρελό» δώρο στην Stoiximan!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυνατή προσφορά*!

Το Betshop σε υποδέχεται με ΤΡΙΠΛΟ δώρο*!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καυτή προσφορά* εντελώς δωρεάν*!

100 δώρα* χωρίς κατάθεση*!
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρομερή προσφορά* καλωσορίσματος!

Σούπερ προσφορά* καλωσορίσματος και με μεγάλο δώρο*!
ΕΓΓΡΑΦΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
advertisment