ΔΩΡΕΑΝ 2ΑΔΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ 03/09/2020 MAKAVELI

Makaveli Bet - maxresdefault

Καλημέρα σε όλο τον κόσμο. Αν εξαιρέσει κανείς μία χαμένη διπλή ευκαιρία στο Τόκιο χθες στις νέες συνδρομές έχουμε 7/7 παιχνίδια. Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία τα χθεσινά αποτελέσματά μας.

Makaveli Bet - tokio

Συνεχίζουμε τα Free Tips μας, μέχρι να είναι έτοιμες οι συνδρομές μας, την νέα εβδομάδα στο site μας. 7/10 αριθμούμε. 70% επιτυχία ωστόσο λείπει το άρθρο του τελικού του Champions League που προέβλεψα κατάκτηση Μπάγερν Μονάχου, θα ρωτήσω τους ” κομπιουτεράδες ” του site να μου πουν τι παίζει γιατί εγώ όπως ξέρετε δεν κρύβω τίποτα από κανέναν 5 χρόνια τώρα σαν tipster.

Οι προτάσεις είναι μια δυάδα ποδόσφαιρο και τένις. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Προχωράμε στην φωτογραφία.

Makaveli Bet - 2apodosi 1

Οι αποδόσεις είναι απ την stoiximan .gr .

2ΑΔΑ ΗΜΕΡΑΣ :

19.15(ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΩΡΑ) US OPEN ΤΕΝΙΣ

ΕΜΙΛ ΡΟΥΟΥΣΟΥΒΟΥΟΡΙ – ΚΑΣΠΕΡ ΡΟΥΝΤ ΟΒΕΡ 34.5 GAMES 1.44 ΑΠΟΔΟΣΗ

21.45 ΝATIONS LEAGUE

ΜΟΛΔΑΒΙΑ – ΚΟΣΟΒΟ 2 ΣΤΟ 1.50 ΑΠΟΔΟΣΗ (ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ )

2.16 ΣΥΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.

Στην φωτογραφία η απόδοση του Κοσόβου έχει 1.44. Καθώς γράφω το άρθρο πήγε 1.50 . Οι τιμές θα παίξουν εκεί ανάμεσα. Έχουμε και λέμε. Στο τένις έχουμε 2 νεαρούς παίκτες οι οποίοι θεωρώ θα μοιραστούν τα σετ. Είναι και US Open οπότε παίζουν στα τρία νικηφόρα σετ. Σας δίνω την πιο μικρή απόδοση. Εγώ ίσως ανεβάσω το line και το παίξω μόνο του. Στο ποδόσφαιρο έχουμε την Μολδαβία, μια απ τις χειρότερες εθνικές ομάδες μαζί με την Εσθονία θεωρώ αυτήν την στιγμή, εναντίον του Κοσόβου μίας ομάδας της οποίας, όλοι οι παίκτες της παίζουν σε κορυφαία ευρωπαικά πρωταθλήματα. Παίζουν σε ουδέτερη έδρα οπότε εύκολα η δύσκολα πάω με το Κόσοβο που έχει κοντράρει μέχρι και την Εθνική Αγγλίας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *