ΕΝΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

Makaveli Bet - Epicurus bust2

Καλησπέρα σε όλους! Σας άφησα με 2 στα 2 μονά φρι πριν 15 μέρες και μάλιστα εύκολα. Είμαστε 3 στα 4 στη στήλη μου στα φρι και παρότι αρχή ευρωλίγκας που ακόμα μαθαίνουμε τις ομάδες, τα πάμε εξαιρετικά στις συνδρομές με 6 στις 8 τριάδες και κάποιες δυαδούλες και μονά. Θέλω να σταθώ πιο πολύ όμως στην σταθερότητα του Νταβίντσι, που αλήθεια πιστεύω δεν υπάρχει πουθενά τέτοιο πράγμα. Όσοι είναι στην συνδρομή μας εδώ και 2 μήνες κάθε μέρα βρίσκουν πολλά σημεία και όποιος παίζει σταθερά και με ίδιο μπετ κάθε μέρα τα δελτία μας, είναι σίγουρα πάρα πάρα πολύ κερδισμένος. Ελπίζω να μην τα χάνετε αλλού παιδιά! Όσο αναφορά την στήλη των φρι μου δίνω πιο σπάνια πλέον, γιατί αλήθεια κάποιοι δεν παίζεστε. Μπορεί να κάνουμε ένα τρελό σερί σημείων και με το που χαθεί ένα αρχίζουν τα ειρωνικά σχόλια από κάτω, λες και απλά περιμένετε να χαθεί ματς απλά για να κράξετε. Εννοείται ότι στα κερδισμένα 0 σχόλια. Γενικά δεν σας αναγκάζει κανείς να ακολουθήσετε. Θα δίνω φρι όμως που και που για τους λίγους κομπλέ τύπους εκεί έξω, που δεν έχουν για συνδρομή για να συμπληρώσουν κανένα ματς στο δελτίο τους. Σήμερα χωρίς πολλές αναλύσεις, θα πάω στο σεφ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άλμπα. Όσοι με διαβάζεται από πέρυσι ξέρετε ότι έχω αγάπη στο μπάσκετ της Άλμπας. Ακόμα και όταν χάνει με 20αρες χαίρομαι να την βλέπω. Θεωρώ ότι σήμερα θα δυσκολευτεί να σκοράρει στην άμυνα του Ολυμπιακού, ο οποίος πιέζει πολύ πάνω στην μπάλα και χαλάει το μυαλό των αντίπαλων γκαρντ με αποτέλεσμα ομάδες σαν την Άλμπα που στηρίζονται σχεδόν αποκλειστικά στην περιφέρεια και στο 4 από τον Σίγκμα που είναι το 2ο πλέιμεικερ να έχουν πρόβλημα στο σκορ. Οπότε:

Makaveli Bet - 100

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΛΜΠΑ: 1 ΚΑΙ UNDER 155,5 ΣΤΟ 2,22 ΑΠΟΔΟΣΗ

ΥΓ: ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ 3ΑΔΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4-5 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 428! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ 2 ΔΕΛΤΙΑ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΑΒΙΝΤΣΙ.

Όποιος θέλει να έρθει στην παρέα μας για περισσότερα ταμεία θα μας βρει στην συνδρομή Επίκουρος – DaVinci στο παρακάτω λίνκ :

1 thought on “ΕΝΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ”

  1. Sarantis Malakakis

    Καλημέρα έκανα συνδρομή μόλις τώρα πως βλέπω τα παιχνίδια δεν μου βγάζει κάτι

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *