Θα παίζουν μέχρι αύριο!!!

Makaveli Bet - karatsev 2021 aus open scaled 1

Καλησπέρα φιλοι μου, σας υποσχέθηκα σερί και το έπραξα σε συνδρομές και φρί, τα λόγια είναι περιττά, πέρασε αέρας το χθεσινό τένις και φτάσαμε αισίως τα 7/7 . Εφτά φρί σε δέκα ημέρες του Αυγούστου είναι πολλά και σεβόμενος τα άτομα που έχουν κάνει συνδρομή θα αραιώσω λίγο τα φρί μόλις πετύχω τον στόχο μου που είναι τα δέκα. Ταμείο και η δυάδα τένις στις συνδρομές σε αντίθεση με αυτή του ποδοσφαίρου που ενω πήγαινε τρένο ως το 55, γύρισε η Ρέιντζερς και άλλαξαν όλα. Συνεχίσαμε όμως και το σερί των συνδρομών καθώς πιάνουμε τουλάχιστον μία απο τις δύο δυάδες για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, αλλά και των φρί με το 7/7 και έχουμε βρεί ήδη το επόμενο για το 8/8. Όσοι θέλετε περισσότερα προγνωστικά και συνεπώς περισσότερα ταμεία θα μας βρείτε στην συνδρομή Επίκουρος – DaVinci στον παρακάτω σύνδεσμο :

Για να δούμε το σημερινό μας παιχνίδι, που είναι επίσης τένις…

Makaveli Bet - karen khachanov tennis is not only about the quality of the game

19:20 ΑΣΛΑΝ ΚΑΡΑΤΣΕΦ – ΚΑΡΕΝ ΚΑΤΣΑΝΟΦ ΟΒΕΡ 22.5 ΓΚΕΙΜ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ 1.78

Ακριβώς το ίδιο σημείο με χθές θα παίξουμε και σήμερα στον αγώνα του Κατσάνοφ. Ισάξιοι παίκτες οι δύο Ρώσοι και λογικά θα νυχτώσει μεχρι να βρεθεί νικητής στο μεσημεριανό μάτς του Τορόντο. Νο24 ο Καράτσεφ, τέσσερις θέσεις πιό κάτω ο Κατσάνοφ και πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να μην γίνουν 3 σέτ σε αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ καλύτερο παίκτη σε σκληρές επιφάνειες τον Κατσάνοφ, λόγω του ιδιαίτερα δυνατού και τεχνικού σερβίς. Σκληρό καρύδι ο Καράτσεφ δεν θα παραδοθεί εύκολα και πιστεύω θα δυσκολέψει πολύ τον συμπατριώτη του. Επιλέγουμε το ΟΒΕΡ 22.5 ΓΚΕΙΜ ΑΓΩΝΑ καθώς είναι όριο που μπορεί να επιβεβαιωθεί ακόμα και με 2 σέτ όπως σας έχω ξαναπεί.

Υγ : Θέλω να εφιστήσω την προσοχή σας σε αυτό που έχω ξαναπεί με τα πονταρίσματα, κρατήστε σταθερό το ποντάρισμα και μην επηρεάζεστε από τα συνεχόμενα ταμεία, μόνο έτσι μπορεί να βγείτε κερδισμένοι από το στοίχημα.

Καθημερινά προσπαθούμε για το καλύτερο, καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε, …DaVinci!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *